Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Τσακώθηκαν και μαχαιρώθηκαν δύο Κινέζοι υπάλληλοι εστιατορίου στην Κάτω Πάφο

Υπόθεση τραυματισμού και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης σε βάρος Κινέζου υπαλλήλου εστιατορίου, εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.


Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε χθες στην αστυνομία ότι δύο Κινέζοι ηλικίας 38 και 45 ετών, υπάλληλοι κινέζικου εστιατορίου στην Κάτω Πάφο, λογομάχησαν μεταξύ τους. Αποτέλεσμα ήταν η μεταξύ τους συμπλοκή και ο τραυματισμός του 38χρονου από το φίλο και συνάδερφο του με μαχαίρι.
Ο 38χρονος διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επι καθήκοντι ιατρός διέγνωσε πως έφερε τραύμα στον αριστερό βραχίονα 4 εκατοστών και εκρίζωση δύο δοντιών. Ο 45χρονος μετά τον τραυματισμό που προκάλεσε στον 38χρονο συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση.
Σε άλλη περίπτωση, μέλη της τροχαίας μετά από συνήθη περιπολία εντόπισαν ένα άνδρα ηλικίας 26 ετών ξαπλωμένο στη μέση του δρόμου, επί της οδού Νεαπόλεως στην Πάφο, αιμόφυρτο και ένα δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 35 ετών σε κοντινή απόσταση του με εμφανή συμπτώματα μέθης να προκαλεί ανησυχία.
Τα μέλη της τροχαίας μετέφεραν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου τον 26χρονο όπου ο επι καθήκοντι ιατρός διέγνωσε πως αυτός έφερε τραύμα στα χείλη και εκδορές στο πρόσωπο. Από εξετάσεις που διενήργησε η αστυνομία διαφάνηκε ότι τα δύο πρόσωπα πρωτίστως διασκέδαζαν και για άγνωστο λόγω τσακώθηκαν. Η αστυνομία Πάφου εξετάζει την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: