Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Αρχίζει η κατάταξη στο ΚΕΝ Πάφου σην Αναρίτα

Αρχίζει σήμερα 8 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Παρασκευή, και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Πάφου στην Αναρίτα, η κατάταξη των νεοσυλλέκτων οπλιτών της κλάσης 2013 Β ΕΣΣΟ.



Σήμερα θα καταταγούν οι γεννηθέντες της επαρχίας Λευκωσίας, Κερύνειας και στο διαμέρισμα Μόρφου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στις εν λόγω επαρχίες της κλάσης 2013, των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Χ, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.
Επίσης, στο ΚΕΝ Αναρίτας θα καταταγούν οι γεννηθέντες στην επαρχία Πάφου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην Πάφο της κλάσης 2013 των οποίων το επώνυμο αρχίζει από τα γράμματα Α,Β,Γ,Δ,Ε, και Ζ,  που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.

Σήμερα κατατάσσονται επίσης στο ΚΕΝ Πάφου οι γεννηθέντες στην επαρχία Λεμεσού, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στη Λεμεσό, της κλάσης 2013 των οποίων το επώνυμο αρχίζει από το γράμμα Κ, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.
Αναμένεται, επίσης, να καταταγούν σήμερα οι γεννηθέντες στην επαρχία Πάφου, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στην Πάφο των κλάσεων 2011 και προηγούμενων, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.

Σήμερα πρώτη ημέρα της κατάταξης αναμένεται, επίσης, να καταταγούν στο ΚΕΝ Πάφου οι γεννηθέντες στην επαρχία Λεμεσού, καθώς και οι γεννηθέντες εκτός Κύπρου που διαμένουν στη Λεμεσό, των κλάσεων 2011 και προηγούμενων, εκτός αυτών που έτυχαν αναβολής για λόγους υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: