Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Συλλήψεις για παράνομη εργοδότηση αλλοδαπών στην Πάφο

Σε 9 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομική διεύθυνση Πάφου , για παράνομη εργοδότηση και απασχόληση σε 5 διαφορετικές υποθέσεις.
Συγκεκριμένα στις 8:15 σήμερα το πρωί μέλη της ΥΑΜ Αρχηγείου σε συνεργασία με την ΥΑΜ Πάφου και με λειτουργούς του Τμήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων ( κλιμάκιο πάταξης αδήλωτης εργασίας) μετέβησαν σε περιφραγμένο χώρο αγοράς παλαιών μετάλλων στην Βιοτεχνική περιοχή Τρεμιθούσας και προχώρησαν στην σύλληψη 2 ατόμων από την Ιορδανία οι οποίοι εργάζονταν παράνομα.


Εξάλλου σε δεύτερη περίπτωση στις 8:45 σήμερα το πρωί μέλη της ΥΑΜ Αρχηγείου σε συνεργασία με την ΥΑΜ Πάφου και με λειτουργούς του Τμήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων μετέβησαν σε υπό ανέγερση κατοικία στην Πάφο και συνέλαβαν 1 άτομο από την Συρία ο οποίος ασχολείτο με την κατασκευή καλουπιών.
Στην συνέχεια στις 9:30 μέλη της ΥΑΜ Αρχηγείου και της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου σε συνεργασία με το κλιμάκιο πάταξης αδήλωτης εργασίας του Τμήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων μετέβησαν στην περιοχή Πετρίδεια σε υπό ανέγερση οικοδομή και συνέλαβαν 2 Γεωργιανούς και 1 πρόσωπο από το Ουζμπεκιστάν για παράνομη υπό απασχόληση και παράνομη παραμονή ως απαγορευμένος μετανάστης.
Στο μεταξύ σε έλεγχο δεύτερου περιφραγμένο χώρο αγοράς παλαιών μετάλλων στην Βιοτεχνική περιοχή Τρεμιθούσας η αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη 1 ατόμου από την Ιορδανία ο οποίος εργαζόταν παράνομα.
Τέλος σε μια πέμπτη περίπτωση στις 10:30 το πρωί μέλη της ΥΑΜ Αρχηγείου και της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων προχώρησαν στην σύλληψη 2 ατόμων από την Συρία για παράνομη εργοδότηση.
Και τα 9 πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση ενώ οι εργοδότες τους κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: