Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Εκδίδουν τον ε/κ Γιώργο Λουκά στη Νότιο Αφρική για υπόθεση άγριας δολοφονίας του εργοδότη του

Στις αρχές της Νοτίου Αφρικής θα παραδοθεί ο ελληνοκύπριος Γιώργος Λουκά για υπόθεση δολοφονίας του εργοδότη του στη Νότιο Αφρική. Για τον σκοπό αυτό έφτασε την Κύπρο κλιμάκιο της Interpol ειδικά για να αναλάβει την μεταφορά και την έκδοση του Λουκά στις αρχές της Νοτίου Αφρικής. Ο Λουκά κατηγορείτε για τη δολοφονία του επιχειρηματία Λόλι Τζάκσον.





Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, το έγκλημα διαπράχθηκε πριν από τρία χρόνια, ο Λουκά ο οποίος ήταν και ο βασικό ύποπτος εγκατέλειψε τη χώρα με αποτέλεσμα να αποφύγει τη σύλληψή του. Όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, ο Λουκά φαίνεται να πυροβόλησε το αφεντικό του στο στριπτιτζάδικο που εργαζόταν, τον Μάιο του 2010.

Ο Γιώργος Λουκά που φαίνεται να γνωρίζει πολλά, αρνείται τη διάπραξη του εγκλήματος, αλλά ταυτόχρονα δεν παρουσιάζεται πρόθυμος να αποκαλύψει την ταυτότητα του δολοφόνου, γιατί όπως ισχυρίζεται θα βρεθεί στο στόχαστρο εγκληματικών στοιχείων.


http://showbiz.com.cy/index.php?id=13&hid=12327&cid=%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1&tag=%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1%20%CE%B1%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B7

Δεν υπάρχουν σχόλια: