Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Σκότωσαν τον Αλβανό δραπέτη - δολοφόνο Κόλα στο Σούλι

Νεκρός, μετά από μια πραγματική μάχη που δόθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στα βουνά του Σουλίου με άνδρες των ΕΚΑΜ, έπεσε ο Αλβανός δραπέτης-δολοφόνος Μαριάν Κόλα.






Ήταν περίπου 6 το πρωί όταν λίγο έξω από το χωριό Βροσύνα, στη συμβολή του Καλαμά με τον Ζαλογγοπόταμο, έγινε η τελική “μάχη” μεταξύ των αστυνομικών και των δύο Αλβανών δραπετών των φυλακών Τρικάλων. Από τους πυροβολισμούς νεκρός έπεσε ο Κόλα, ενώ ο συνεργός του Ιλίρ Κούπα κατόρθωσε να ξεφύγει και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών έχει τραυματιστεί.



Τέσσερις κάλυκες, από το Καλάσνικοφ με το οποίο πυροβόλησε ο Κόλα κατά των αστυνομικών βρέθηκαν κατά την αυτοψία στον χώρο της συμπλοκής. Σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν πάνω από 100 σφαίρες, κάτι που δείχνει τη «σκληρή» μάχη που έδωσαν οι άντρες των ΕΚΑΜ. Η σορός του Κόλα παραμένει στο σημείο της συμπλοκής καθώς επί τόπου πηγαίνει ο ιατροδικαστής, κ. Θ. Βουγιουκλάκης.



Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες τα ξημερώματα στην περιοχή που συνέβη η συμπλοκή επικρατούσε πυκνή ομίχλη, ενώ ο Κόλα ήταν αυτός που άνοιξε πυρ με Καλάσνικοφ
κατά των αστυνομικών της ομάδας των ΕΚΑΜ και στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει. Όπως έδειξε και η ιατροδικαστική έρευνα οι αστυνομικοί απάντησαν με ριπές και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή μία σφαίρα στην πλάτη, από απόσταση 20-30 μέτρων, ήταν αυτή που σκότωσε τον Αλβανό. Το πρωί της Δευτέρας θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή.



http://www.protothema.gr/greece/article/296330/nekros-o-marion-kola-meta-apo-subloki-me-tous-astunomikous/

Δεν υπάρχουν σχόλια: