Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Νέες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Πάφο

Δύο υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών απασχόλησαν χθες βράδυ  το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.
Η μία καταγγελία έγινε από Βρετανό ηλικίας 76 χρόνων,  μόνιμο κάτοικο Κύπρου ο οποίος διαμένει στην Τσάδα.


Σύμφωνα με την αστυνομία,  άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία που διαμένει – κατά τις ημερομηνίες που απουσίαζε 5-10/7/013 - και απέσπασαν από το υπνοδωμάτιο ένα μεταλλικό χρηματοκιβώτιο που βρίσκονταν σε ντουλάπι, αποσπώντας  απ’  αυτό,  2 γυναικεία δαχτυλίδια αξίας 11.000 στερλινών, 1 ρολόι αξίας 200 δολαρίων , το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ και επίσης το χρηματικό ποσό των 200 Αγγλικών στερλινών.  
Το μέρος επισκέφτηκαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, τα οποία ύστερα από εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία από την αλουμινένια μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου. Για τα κλαπέντα υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.
Εξάλλου Κύπρια που διαμένει στην Πάφο κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ενώ απουσίαζε από την κατοικία της για ένα τρίωρο και συγκεκριμένα από τις 20:30 – 23:30 χθες το βράδυ , άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία της και απέσπασαν απ’  αυτή χρυσαφικά αξίας 23.200 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, όλα συνολικής αξίας 23.500 ευρώ.
Οι δράστες σύμφωνα με την αστυνομία πέτυχαν είσοδο από γυάλινο παράθυρο του αποχωρητηρίου που αφαίρεσαν με αιχμηρό αντικείμενο. Για τα κλοπιμαία δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.
Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων εξετάζει τις  υποθέσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια: