Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Οι υπηρεσίες στις παραλίες της Πάφου αναβαθμίζονται

Αναβαθμισμένες είναι οι παρεχόμενες υπηρεσίες στη δημοτική παραλία του ΣΟΔΑΠ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παραλιών του Δήμου Πάφου Ανδρέας Χρυσάνθου στο ΚΥΠΕ, σημειώνοντας ότι ο αριθμός των λουομένων γενικά στις παραλίες της Πάφου είναι αυξημένος.


Η παραλία ΣΟΔΑΠ, ανέφερε ο κ. Χρυσάνθου, διαθέτει ειδική ράμπα προσέγγισης παραπληγικών στην θάλασσα τόσο για την είσοδο τους όσο και για την έξοδο τους. Ράμπα ωστόσο έχει τοποθετηθεί για τα άτομα με αναπηρίες και από το χώρο στάθμευσης της Δημοτικής παραλίας του ΣΟΔΑΠ,  προσφέροντας τους όλες τις επιβαλλόμενες διευκολύνσεις για να μπορούν να κατεβαίνουν στην παραλία και να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ο κ. Χρυσάνθου ανέφερε ακόμη πως στην παραλία έχουν τοποθετηθεί νέα αποδυτήρια και αποχωρητήρια για την εξυπηρέτηση των λουομένων. Η δημοτική αρχή πρόσθεσε, σέβεται τις ειδικές ανάγκες συνανθρώπων μας.
Επεσήμανε, επίσης, ότι η παραλία του Φάρου, καθαρίζεται από τα φύκια και έχει αναβαθμιστεί με τη δημιουργία και δεύτερου μικρού αναψυκτηρίου που εξυπηρετεί τους λουόμενους. Η παραλία, είπε ο κ, Χρυσάνθου, είναι οργανωμένη και διαθέτει θαλάσσια σπορ, ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης για ενοικίαση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: