Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Σοβαρός τραυματισμός νεοσύλλεκτου εθνοφρουρού σε τροχαίο στην Πάφο


Εθνοφρουρός νεοσύλλεκτος δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή μετά από την εμπλοκή του σε σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού. Στην μοτοσικλέτα επέβαινε δεύτερος εθνοφρουρός ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρότερα.



Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 χθες το βράδυ στον δρόμο Αγίας Μαρινούδας- Γεροσκήπου. Σύμφωνα με την αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο οδηγός της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας σε μια στροφή του δρόμου έχασε τον έλεγχο της, με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου και να χτυπήσει  σε ανάχωμα ύψους 1,5 περίπου μέτρου. Από το ατύχημα ο οδηγός της μηχανής υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση , πνευμοθώρακα και θλάση του δεξιού πνεύμονα. 
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε διασωληνομένος από το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο δεύτερος νεοσύλλεκτος υπέστη ελαφρά τραύματα, και κρατήθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Και οι δύο νεοσύλλεκτοι εθνοφρουροί δεν έφεραν προστατευτικά κράνη. Οι δύο νεοσύλλεκτοι οπλίτες είχαν πάρει την πρώτη άδεια τους από την ημέρα της κατάταξης τους χθες το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: