Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Η αστυνομία έψαχνε ναρκωτικά αλλά βρήκε κλοπιμαία

Πήγαν για ναρκωτικά αλλά έφυγαν με κλεμμένα ρολόγια και χρυσαφικά τα μέλη της ΥΚΑΝ που μπούκαραν σε κατοικία στη Λεμεσό. Δύο νεαροί ηλικίας 35 και 33χρόνων συνελήφθηκαν και τέθηκαν υπό κράτηση.


Ο εντοπισμός της κλοπιμαίας περιουσίας έγινε χθες βράδυ.  Μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού μετέβησαν για έρευνα σε κατοικία 33χρόνου στη Λεμεσό μετά από σχετική πληροφορία ότι κατείχε ναρκωτικά. Από έρευνα που του έγινε, εντοπίστηκε στη κατοχή του μισό γραμμάριο κάνναβης.  Την ώρα που οι ανακριτές προέβαιναν σε υποδείξεις προς τον νεαρό για την κατοχή ναρκωτικών, την πόρτα κτύπησε 35χρόνος, ο οποίος δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία της αστυνομίας.

Μόλις ο 35χρόνος αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς , τα έχασε αλλά ήταν πλέον αργά, αφού η παρουσία του έγινε αντιληπτή. Από έρευνα που του έγινε, εντοπίστηκε στην κατοχή του κοσμηματοθήκη που περιείχε χρυσαφικά και ακριβά ρολόγια άγνωστης αξίας.  Ο 35χρόνος δεν ήταν σε θέση να δώσει εξηγήσεις για την κατοχή της περιουσίας οπότε και συνελήφθη, αφού όπως εκτιμάται πρόκειται για κλοπιμαία.  Στα κρατητήρια οδηγήθηκε και ο 33χρόνος.


 http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=6018&catid=9#sthash.RbfkuCMf.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: