Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Νέα ληστεία στην Λεμεσό

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η Αστυνομία Λεμεσού για εντοπισμό και σύλληψη άγνωστου άνδρα, που λήστεψε το απόγευμα διευθυντή υποκαταστήματος ασφαλιστικής εταιρείας, αποσπώντας του χρηματικό ποσό τριών περίπου χιλιάδων ευρώ, καθώς και αριθμό πιστωτικών καρτών.



Η ληστεία διαπράχθηκε γύρω στις 18:15 και σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη, ο δράστης πρόταξε πιστόλι στο 43χρονο διευθυντή του υποκαταστήματος, που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Παύλου, την ώρα που αυτός είχε κλείσει το γραφείο και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει με το μοτοποδήλατο του.
Μιλώντας σπαστά ελληνικά, ο άγνωστος άνδρας ζήτησε το τσαντάκι που κρατούσε, ωστόσο όταν ο 43χρονος προέβαλε αντίσταση, τον κτύπησε στο κεφάλι με το πιστόλι και κατάφερε να του το αποσπάσει και να τραπεί σε φυγή.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία, ο δράστης εισήλθε σε παλιού τύπου αυτοκίνητο, μάρκας BMW, χρώματος μαύρου και εγκατέλειψε τη σκηνή με νότια κατεύθυνση. Περιγράφεται ως ύψους 1.80, λεπτής σωματικής διάπλασης, αξύριστος ενώ την ώρα της ληστείας φορούσε τζόκεϊ, γυαλιά ηλίου, άσπρη φανέλα και μαύρο παντελόνι.
Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις, ωστόσο η κατάσταση του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: