Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ρουμάνα ξενοδοχειακή υπάλληλος έκλεβε τα πορτοφόλια πελατών από τα δωμάτιά τους

Στην σύλληψη υπαλλήλου ξενοδοχειακού καταλύματος προχώρησε η αστυνομία για την απόσπαση χρημάτων από πορτοφόλι τουρίστριας από τη Νορβηγία.


Συγκεκριμένα, Νορβηγίδα τουρίστρια ηλικίας 23 ετών που διαμένει σε τουριστικό χωριό στην Χλώρακα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι καθημερινά απουσίαζαν από το πορτοφόλι της, που άφηνε στο δωμάτιο της, χρήματα κατά τις ημερομηνίες 5 , 6, και 7 Ιουλίου. Για την υπόθεση ηγέρθησαν υποψίες για 32χρονη υπάλληλο – καθαρίστρια- από τη Ρουμανία.

Μετά από εξετάσεις που διενήργησε η αστυνομία εντοπίστηκαν στο καρότσι της που χρησιμοποιούσε για να καθαρίζει, το ποσό των 110 ευρώ. Ανακρινόμενη από μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων αρνήθηκε αρχικά ανάμειξη με την υπόθεση, ωστόσο αργότερα παραδέχθηκε τη διάπραξη του αδικήματος. Η 32χρονη συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση.

Εξάλλου, σε άλλη υπό διερεύνηση υπόθεση, χρυσαφικά και χρήματα αξίας 2.600 ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από ενοικιαζόμενη κατοικία Βρετανού τουρίστα.

Η καταγγελία του Βρετανού τουρίστα ηλικίας 36 ετών έγινε χθες το απόγευμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία του 36χρονου και απέσπασαν απ’ αυτή ένα ρολόι αξίας 2 .000 ευρώ, 1 πλατινένια βέρα αρραβώνα αξίας 500 ευρώ και 100 ευρώ σε μετρητά.
Το χώρο επισκέφτηκαν μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας, τα οποία μετά από εξετάσεις που διενήργησαν δεν εντόπισαν οποιοδήποτε ίχνος παραβίασης. Για τα κλαπέντα υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.
Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων εξετάζει την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: