Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Άγριο πιστολίδι χθες βράδυ στην Λεμεσό


Άγρια καταδίωξη 45χρόνου  με πυροβολισμούς, τραυματισμούς αστυνομικών και πρόκληση ζημιών σε εννέα αυτοκίνητα εκ των οποίων τρία περιπολικά σημειώθηκε χθες  βράδυ στη Λεμεσό. Ο 45χρόνος ο οποίος καταζητείτο για σωρεία υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών, συνελήφθη τελικά και τέθηκε υπό κράτηση.


Όλα άρχισαν λίγο μετά τις δέκα χθες βράδυ, όταν περιπολικό της αστυνομίας αντιλήφθηκε 45χρόνο καταζητούμενο πρόσωπα να κινείται με αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Μακαρίου.  Όταν ο 45χρόνος αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, ανάπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα για να διαφύγει.  Το περίπολο, όπως και άλλα που ενημερώθηκαν σχετικά άρχισαν να τον καταδιώκουν στους δρόμους της Λεμεσού.  Στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ ο 45χρόνος οδηγός εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ώστε να διαφύγει της σύλληψης.

 Τα μέλη της αστυνομίας που τον καταδίωκαν έριξαν εναντίον του αυτοκινήτου του τρεις πυροβολισμούς σε μια προσπάθεια να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο, ωστόσο ο 45χρονος κατάφερε να διαφύγει και οδήγησε το όχημα του προς τη τουρκοκυπριακή συνοικία.
Στην οδό Παγιαζίτ, ο 45χρόνος προσέκρουσε σε διπλοκάμπινο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να το όχημα του να ακινητοποιηθεί για λίγου.  Αστυνομικοί που ακολουθούσαν προσέγγισαν πεζοί το αυτοκίνητο του 45χρόνου να για να συλλάβουν, εκείνος όμως επανεκκίνησε το όχημα του, το οποίο οδήγησε εναντίον των αστυνομικών, παρασέρνοντας και τραυματίζοντας τους τρεις.  Συγκρούστηκε επίσης με τα τρία περιπολικά που βρίσκονταν στην περιοχή.

Στη συνέχεια οδήγησε το αυτοκίνητο του στο κέντρο της πόλης. Η καταδίωξη συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού σήμανε συναγερμός, καθώς στην προσπάθεια του να διαφύγει ο 45χρόνος συγκρούστηκε με δύο ακόμη αυτοκίνητα πολιτών σε φώτα τροχαίας. 
Η καταδίωξη τελείωσε όταν στην προσπάθεια του να διαφύγει εκ νέου της σύλληψης, ο 45χρόνος εισήλθε σε χώρο στάθμευσης στην περιοχή  Αγίας Φυλάξεως όπου προσέκρουσε σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και στο περιτείχισμα του χώρου, με αποτέλεσμα το όχημα του να ακινητοποιηθεί.
 Ο 45χρόνος συνελήφθη και αφού διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών, οδηγήθηκε στα αστυνομικά κρατητήρια όπου και τέθηκε υπό κράτηση.  Στο νοσοκομείο Λεμεσού διακομίστηκαν και οι τρεις αστυνομικοί που τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας κρατήθηκε για νοσηλεία.

http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=5994&catid=9#sthash.fEi1lgm1.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: