Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Κλοπή στον κατασκηνωτικό χώρο Πόλης Χρυσοχούς. Διάρρηξη κατοικίας

Ρούχα , κινητά τηλέφωνα, και χρήματα απέσπασε άγνωστος από δύο νεαρούς από την Λεμεσό που έκαναν τις διακοπές τους στο κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς.
Όταν οι 2 φίλοι ξάπλωσαν για να κοιμηθούν γύρω στη 01:30 τα ξημερώματα άγνωστος άνδρας  εισήλθε στο αντίσκηνο τους και τους απέσπασε, σύμφωνα με την καταγγελία,  1 βαλίτσα με ρούχα, 2 κινητά τηλέφωνα, και το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ.


Ο δράστης σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με την Αστυνομία έγινε αντιληπτός και αμέσως τράπηκε σε φυγή.
Ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς εξετάζει την υπόθεση. 

Σε μια άλλη υπόθεση, δύο νεαρά άτομα συνέλαβε η Αστυνομία λίγη ώρα μετά τα μεσάνυκτα και τέθηκαν υπό κράτηση για τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας και κλοπής στην Επαρχία Πάφου.
Συγκεκριμένα, ύστερα από πληροφορία που έφτασε στην Αστυνομία για κίνηση ύποπτου αυτοκινήτου σε χωριό της επαρχίας Πάφου και ότι αυτό ενέχεται σε υπόθεση διάρρηξης, ανακόπηκε από μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς στην περιοχή Γιόλου – Στρουμπιού.
Ύστερα από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία , του οχήματος, επέβαιναν 2 νεαρά πρόσωπα από την Πάφο ενώ ο συνοδηγός μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της αστυνομίας θεάθηκε να ρίχνει μια μαύρη σακούλα έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου.
Οι 2 νεαροί μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων για ανάκριση, και στην συνέχεια έγιναν εξετάσεις στην σκηνή στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκε το σακούλι στην αριστερή πλευρά του δρόμου και στο σημείο,  όπου  πρωτίστως  είχε γίνει κατορθωτή η ανακοπή του οχήματος.
Όπως διαφάνηκε αργότερα το περιεχόμενο της σακούλας που περιλάμβανε φο μπιζού - κοσμήματα αποτελεί προϊόν διάρρηξης κατοικίας που είχε διαπραχθεί λίγο νωρίτερα  στην κοινότητα Χόλι.  
Η καταγγελία για την διάρρηξη έγινε γύρω στα μεσάνυκτα από τους ιδιοκτήτες της  κατοικίας , ότι άγνωστοι εισήλθαν σ΄ αυτήν,  και έκλεψαν μεγάλη ποσότητα φο – μπιζού

Δεν υπάρχουν σχόλια: