Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ο Στρος Καν μιλά ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για το ερωτικό σκάνδαλο με την καμαριέρα. ΒΙΝΤΕΟ

Ένας και μισός χρόνος πέρασε από το ερωτικός σκάνδαλο με πρωταγωνιστή  το Ντομινίκ Στρος Καν  που παρενόχλησε σεξουαλικά την καμαριέρα του ξενοδοχείου όπου διέμενε, και ήρθε η ώρα ο Γάλλος πολιτικός να μιλήσει για πρώτη φορά στο CNN.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!
 
Σάλος σε όλο τον πλανήτη είχε προκληθεί με τον Γάλλο διευθύνοντα σύμβουλο του ΔΝΤ να έχει γίνει στόχος των φωτογράφων, των ενημερωτικών αλλά και των ψυχαγωγικών εκπομπών. Οι εικόνες του δυνατού Γάλλου άντρα με τις χειροπέδες περασμένες στον καρπό του πωλούσαν όσο τίποτα άλλο εκείνη και όχι μόνο την περίοδο.
 
Εκείνος τότε δεν έλεγε τίποτα… δεν μίλησε ποτέ για αυτό παρά μόνο κλείστηκε στο «καβούκι» του και περίμενε την απόφαση του δικαστηρίου, αν και στα μάτια όλου του κόσμου ήταν «ένοχος, όπως εξομολογήθηκε ι ίδιος, ο Στρος Καν μπροστά στην κάμερα… «Ήμουν θυμωμένος, δεν κατάλαβα τι συνέβαινε, δεν κατάλαβα γιατί ήμουν εκεί»,  αποκαλύπτοντας ότι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.
 
«Είναι ένα φοβερό πράγμα. Το πρόβλημα είναι ότι υποτίθεται πως κάποιος είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι ένοχος. Φάνηκα σε όλον τον κόσμο σαν εγκληματίας, σε μια στιγμή που κανείς δεν ήξερε αν είναι αλήθεια ή όχι. Μπορεί κάποιος να είναι εγκληματίας, ίσως όμως και όχι. Τα στοιχεία έρχονται μετά», είπε.

lay out

Δεν υπάρχουν σχόλια: