Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Το έλα να δεις έγινε στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού

Αναστάτωση, πετροβολισμούς περιπολικών και πυρκαγιές προκάλεσαν για μια ακόμη φορά νεαροί στον Άγιο Αθανάσιο, μία μόνο μέρα μετά την εισαγωγή του θεσμού του πρατηρητή στο Δήμο.  Η αστυνομία προέβη στη σύλληψη δύο νεαρών ηλικίας 19 και 20χρόνων.


Όλα άρχισαν όταν λίγο μετά τις δέκα χθες βράδυ, νεαροί έθεσαν φωτιές σε διάφορα σημεία του Δήμου.  Μέλη της πυροσβεστικής έσπευσαν στην περιοχή και κατέσβεσαν τις φωτιές, ενώ περίπολα της αστυνομίας μετέβησαν στο μέρος για να θέσουν τη τάξη καθώς έγιναν δέκτες καταγγελιών για ανησυχία από πολίτες. 

Με το που έφτασαν τα περίπολα στην περιοχή, ομάδα νεαρών πετροβόλησε τα περίπολα προκαλώντας τους αρκετές ζημιές.  Παράλληλα, συνέχισαν το καταστροφικό τους έργο θέτοντας φωτιές και προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή.

Μετά από ενέργειες της αστυνομίας, δύο νεαροί ηλικίας 19 και 20χρόνων συνελήφθηκαν καθώς εντός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν και ανακόπηκε από αστυνομικούς, εντοπίστηκαν πέτρες, μαχαίρι και άλλα επιθετικά αντικείμενα.  Οι νεαροί τέθηκαν υπό κράτηση.



http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=6066&catid=9#sthash.maKTP6Bf.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: