Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Παρέμβαση Future Worlds Center για συλλογή τροφίμων

γαπητοί φίλοι,

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Future Worlds Center ζητά την βοήθειά σας στην συλλογή τροφίμων για οικογένειες που αυτή την στιγμή ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης και χρειάζονται επείγουσα στήριξη.

Οι οικογένειες χρειάζονται βασικές τροφές όπως είναι: ρύζι, πλιγούρι, λάδι, αλάτι, γάλα διαρκείας, όσπρια, κονσερβατοποιημένα τρόφιμα, λαχανικά και φρούτα μακράς διαρκείας (π.χ. κρεμμύδια, πατάτες, μήλα), καθώς επίσης και βασικά προϊόντα υγιεινής, όπως είναι παιδικές πάννες, σερβιέτες, σαμπουάν, οδοντόπαστα και χαρτί υγείας.

Είμαστε σε θέση να μεριμνήσουμε για τη μεταφορά τροφίμων, σε περίπτωση που συλλεχθεί μεγάλος αριθμός σε μια τοποθεσία.

Θα είμαστε ευγνώμονες εαν μπορείτε να κοινοποιήσετε την κλήση αυτή ευρέως. Γνωρίζουμε ότι η εποχή αυτή είναι δύσκολη για όλους μας, αλλά όταν η ανάγκη είναι μεγάλη, και η μικρότερη βοήθεια μετράει.

Τα γραφεία μας είναι ανοικτά καθημερινά από τις 09:00 μέχρι και τις 17:00. Μπορείτε να μας βρείτε στην Προμηθέως 5, στον 5ο όροφο, έναντι της γκαλερί Καπάταης, στην κεντρική Λευκωσία.
Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +357 22873820 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο fatema@futureworldscenter.org
Σας ευχαριστούμε θερμά,


 Η ομάδα του FWC" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: