Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αυτός είναι ο φονιάς της Άρτας. Τεμάχισε, έβρασε και πέταξε στο ποτάμι τον φίλο του!



Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε η φωτογραφία του φονιά της Άρτας, ο οποίος πυροβόλησε τον φίλο του μέσα στο σπίτι του στην περιοχή Κεραμάτες, και στη συνέχεια προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη, τεμάχισε το πτώμα και πέταξε τα κομμάτια του στο βόθρο του σπιτιού του και στον ποταμό Άραχθο, ενώ έκαψε τα δικά του ρούχα και τα ρούχα του θύματος στην αυλή του σπιτιού.

Παφίτικο Καρναβάλι 2013


Αναβαθμισμένο θα είναι φέτος το Παφίτικο καρναβάλι που αρχίζει στις 7 Μαρτίου με την πανηγυρική είσοδο στην πόλη του Βασιλιά Καρνάβαλου και ολοκληρώνεται την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου του 2013 σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου.

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Μήνυμα Σόλων Γρηγορίου


Ανατασιάδης - Μαλάς στον β' γύρο των Κυπριακών Προεδρικών εκλογών

Αναστασιάδης και Μαλάς πέρασαν στον β' γύρο των Προεδρικών εκλογών στην Κύπρο. Ο Γ. Λιλλήκας ως ανεξάρτητος έλαβε υψηλό ποσοστό, φτάνοντας στο 25%. Έδωσε μέχρι τέλος μάχη στήθος με στήθος με τον κ. Μαλά.
Σε λίγο αναλυτικά όλα τα στοιχεία. 

Τα exit polls δείχνουν προβάδισμα Αναστασιάδη. Τελικά θα έχουμε εκλογές δύο γύρων. Παρακολουθείστε τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών



Παρουσιάστηκαν πριν από λίγο από τα τέσσερα κανάλια παγκύπριας εμβέλειας οι πρώτες δημοσκοπήσεις κάλπης, γνωστές ως exit polls.

Στο κελί για ανθρωποκτονία η 41χρονη Βουλγάρα


Για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας και της απόκρυψης τοκετού συνελήφθη το μεσημέρι 41χρονη από τη Βουλγαρία, η οποία νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, μετά από ακατάσχετη αιμορραγία που προκλήθηκε όταν γέννησε μόνη της στην αγροικία όπου εργαζόταν στη Σωτήρα.

Με τον φακό του Απόστολου Νουβάκη!!!


Άγριο φονικό στην Νίκαια


Άγριο έγκλημα, με θύμα μια 34χρονη γυναίκα από την Ουκρανία, σημειώθηκε στη Νίκαια.

Με τον φακό του Κώστα Ανδρέου. Στάφυλος Σκοπέλου...μετά την κακοκαιρία!!!!!!!


Κανονικά διεξάγεται η ψηφοφορία στην Πάφο. Όλες οι λεπτομέρειες


Κανονικά ξεκίνησε στην Επαρχία Πάφου στις 7 το πρωί η εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, χωρίς κανένα πρόβλημα, δήλωσε ο Έφορος της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου Γιαννάκης Μαλλουρίδης.


Ο Ευστρατίου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Πάφο


Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στις 10:00 το πρωί ο Ανδρέας Ευστρατίου ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο εκλογικό κέντρο του Γυμνασίου Απ. Παύλου στο Κέντρο ΣΤ. στην Πάφο.

Ψήφισε ο Ούτοπος


Καλούμε το λαό να κάνει το καθήκον του και καλούμε και αυτούς που θα διεξάγουν τις εκλογές να κάνουν και αυτοί σωστές εκλογές, δήλωσε στην Αργάκα της Πάφου μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Κώστας Κυριάκου (Ούτοπος).

Επί ποδός χιλιάδες αστυνομικοί για τις προεδρικές εκλογές


Ομαλά ξεκίνησε η αστυνόμευση κατά την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας των Προεδρικών Εκλογών της 17ης Φεβρουαρίου. Επί ποδός από το πρωί βρίσκονται 1.880 μέλη της Αστυνομίας, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας.

Κακώσεις και μώλωπες φέρει το σώμα του μικρού Σταύρου


Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις και οι ανακρίσεις στρέφονται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, δήλωσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, αναφερόμενος στην υπόθεση απαγωγής του 18 μηνών αγοριού στον Ύψωνα, το οποίο διαπιστώθηκε πως έφερε μώλωπες και κακώσεις.

Δύο αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες


Εκρηξη σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας 44χρονου, που βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι στην Ακρόπολη, σημειώθηκε στις 10.30 χθες βράδυ.

200 μέλη της αστυνομίας στην Πάφο είναι επί ποδός για τις εκλογές


Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται όλα τα τμήματα της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου από τις 5.30 το πρωί. Επί ποδός βρίσκονται 200 μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας των Προεδρικών εκλογών της 17ης Φεβρουαρίου στην Επαρχία Πάφου.

27χρονος πυροβολούσε στον αέρα. Κατέληξε στο κελί


Η Αστυνομία συνέλαβε 27χρονο σε σχέση με υπόθεση ρίψης πυροβολισμών χθες βράδυ στο χωριό Σπιτάλι.

Μαχαιρώματα μεταξύ αλλοδαπών στο Παραλίμνι


Με τραύματα στην αριστερή πλευρική χώρα και στα γεννητικά του όργανα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, Ρουμάνος ο οποίος λογομάχησε με συγκάτοικο του από τη Λετονία, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να φέρεται να τραβήξει μαχαίρι.

Γενικός Έφορος Εκλογών. Ομαλά διεξάγονται οι εκλογές


Ομαλά άνοιξαν και άρχισαν τη λειτουργία τους όλα τα εκλογικά κέντρα, δήλωσε ο Γενικός Έφορος Εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας Ανδρέας Ασσιώτης.

Βουλγάρα γέννησε νεκρό το μωρό της στα χωράφια


Γυναίκα 41 ετών από τη Βουλγαρία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, μετά από ακατάσχετη αιμορραγία, η οποία προκλήθηκε όταν γέννησε μόνη και αβοήθητη στην αγροικία όπου εργαζόταν στην Σωτήρα.

Διεξάγονται στην Κύπρο οι κρισιμότερες Προεδρικές εκλογές


Άρχισε στις 07:00 στις ελεύθερες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Νεκρό βρέφος βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια


Πάγωσε η Κύπρος στο άκουσμα της είδησης εντοπισμού νεκρού βρέφους μέσα τα σκουπίδια. 

Δεύτερη ομάδα στην Πάφο έκλεβε μπόιλερ και μέταλλα


Δεύτερη οργανωμένη ομάδα συλλαμβάνεται από την Αστυνομία στην Πάφο, μέσα σε λίγες ημέρες για κλοπές μετάλλων .

Μώλωπες και κακώσεις φέρει στο σώμα του ο μικρός Σταύρος


Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από την χθεσινή απαγωγή του μικρού Σταύρου. Οι εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού δείχνουν ότι ο μικρός έχει κακομεταχειριστεί.

Μουσική εκδήλωση με τον Νικόλα Σύρο στην Γαλλία


Σύγχρονη Ελληνική Μουσική (Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Ξαρχάκος) κλπ..). Λαϊκή μουσική και τη λαογραφία (Τσιτσάνη, Βαμβακάρη, Καλδάρα, κλπ.) .

Έρχεται περαιτέρω αποδυνάμωση της στερλίνας


Η στερλίνα μπορεί να χρειαστεί να αποδυναμωθεί με σκοπό την περαιτέρω εξισορρόπηση της οικονομίας της Μεγάλης Βρετανίας, ανέφερε ανώτερος.

Η φωτογραφία της χρονιάς



Η συγκλονιστική αυτή φωτογραφία του Σουηδού φωτορεπόρτερ Paul Hansen είναι η Φωτογραφία της Χρονιάς που τιμήθηκε με το World Press Photo.

Δέκα ευρωπαϊκές χώρες επηρεάζονται από το σκάνδαλο με το αλογίσιο κρέας


Δέκα ευρωπαϊκές χώρες επηρεάζονται σε διαφορετικό βαθμό από το σκάνδαλο του κρέατος αλόγου που πουλήθηκε ως βόειο κρέας.

Ανακοίνωση Γενικού Εφόρου εκλογών για το πως θα ψηφίσουμε


Ο Γενικός Έφορος Εκλογών, σε σημερινή του ανακοίνωση, αναφέρει ότι, σύμφωνα με τον Εκλογικό Νόμο, τα μόνα καθορισμένα σημεία με τα οποία μπορούν οι εκλογείς να ψηφίσουν είναι το «Χ», το «+», και το «√».

Βρετανική εταιρεία Κυπρίων φαίνεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο του αλογίσιου κρέατος


Η βρετανική εταιρεία τροφίμων Dinos & Sons, δημιούργημα Κυπρίου επιχειρηματία του βορείου Λονδίνου, είναι μία από τις τρεις επιχειρήσεις στις οποίες πραγματοποιήθηκε έκτακτος έλεγχος από την Αρχή Ελέγχου Τροφίμων στο πλαίσιο της διερεύνησης του σκανδάλου με το κρέας αλόγου.

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Μήνυμα υποψηφίου Προέδρου Σόλωνα Γρηγορίου

Σόλων Γρηγορίου
υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας


Κύπριοι ψηφοφόροι

Μπήκαμε στην τελική ευθεία  για τις σημαντικότερες, ίσως, εκλογές της σύγχρονης κυπριακής κοινωνίας. 

Εντοπίστηκε τελικά ο μικρός Σταύρος


Εντοπίστηκε έξω από το Κοιμητήριο του Υψωνα, δίπλα από παράγκα ο μικρός Σταύρος Ευθύμιου Στυλλή, ο οποίος είχε απαχθεί το πρωί από την οικία της γιαγιάς του.

Με επιτυχία στον 4ον κλάδο σπουδών Φινλανδικής Γλώσσας ο Αρθούρος (Αθως) μας. Και εις ανώτερα


Ολοκληρώθηκε σήμερα ο τρίτος κλάδος σπουδών για ξένους στην Φινλανδική γλώσσα στο Λάχτι.

Αντιπαράθεση στην Βρετανία με το κρέας αλόγου


Μέτωπο αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και καταστημάτων λιανικής πώλησης προϊόντων κρέατος άνοιξε στη Βρετανία με αφορμή το σκάνδαλο με το κρέας αλόγου.

Υπόθεση απαγωγής 18μηνου αγοριού διερευνά η αστυνομία στη Λεμεσό


Αναστάτωση επικρατεί στην κοινή γνώμη, από την απαγωγή του 18μήνου Σταύρου Στυλλή, ο οποίος το πρωί εξαφανίστηκε, από το σπίτι των παππούδων του στην Λεμεσό, την ώρα που είχε βγει στην βεράντα.

Άγριο ξύλο μεταξύ μαθητριών...ανέβηκε σε φώτο στο facebook


Εικόνες σοκ ανέβηκαν στο Facebook καθώς μια μαθήτρια επιτέθηκε σε συμμαθήτριά της και την χτυπούσε, την ώρα που τα υπόλοιπα παιδιά χειροκροτούσαν και πανηγύριζαν για την ενέργειά της

Αστυνομικός έδεσε και γύμνωσε νεαρό αντίζηλό του!



Δυο διοικητές αστυνομικών υπηρεσιών και ένας υπαρχιφύλακας  να συλλαμβάνονται από τους Αδιάφθορους μέσα σε μόλις λίγες ώρες για κλοπή, εκβιασμό και αρπαγή αντίστοιχα αποδεικνύει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο πως κάτι δεν πάει καλά στο Σώμα της Αστυνομίας. 

Αξιοπρεπές τέλος για την «ασχημότερη γυναίκα του κόσμου»


Στην πατρίδα της, στο Βόρειο Μεξικό, αναπαύεται 153 χρόνια μετά το θάνατό της η Χούλια Παστράνα, η θεωρούμενη κάποτε σαν «η πιο άσχημη γυναίκα του κόσμου».

Λήγει η προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του 2013


Ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα η προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του 2013.

Οι υποψήφιοι Πρόεδροι είναι οι Νίκος Αναστασιάδης, Σταύρος Μαλάς, Γιώργος Λιλλήκας, Πραξούλα Αντωνιάδου Κυριακού, Γεώργιος Χαραλάμπους, Λάκης Ιωάννου, Μακαρία Άντρη Στυλιανού, Λουκάς Σταύρου, Σόλων Γρηγορίου, Ανδρέας Ευστρατίου και Κώστας (Ούτοπος) Κυριάκου.

Πρόταση γάμου με... πίτσα πεπερόνι


Το να γονατίζει ένας άντρας στην κορυφή του πύργου του Άιφελ ή το να γράφει κάποιο μήνυμα στον ουρανό με κάποιο αεροπλάνο για να εκφράσει την αγάπη του δεν συγκαταλέγονται πια στις πιο ασυνήθιστες μορφές πρότασης γάμου. 

62χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να χάσει το πόδι της


Πεζή 62χρονη έχασε το ένα της πόδι σε τροχαίο δυστύχημα και νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λεμεσού.

Πακιστανός αποπειράθηκε να βιάσει ανήλικη και μια 34χρονη!


Στιγμές τρόμου έζησαν δυο γυναίκες, μια από τις οποίες ανήλικη, στα χέρια ενός νεαρού Πακιστανού μετανάστη ο οποίος επιχείρησε να τις βιάσει στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου! Μάλιστα, ο αδίστακτος αλλοδαπός λήστεψε την ενήλικη γυναίκα!

11χρονη πεζή παρασύρθηκε από αυτοκίνητο



Πεζή 11χρονη τραυματίσθηκε σε δεύτερο τροχαίο που συνέβη χθες στη Λεμεσό. Υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Λαμπάδιασαν δύο αυτοκίνητα στην Λεμεσό


Εμπρησμός δύο ακριβών αυτοκινήτων που ανήκαν σε πωλητή αυτοκινήτων σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα στη Λεμεσό.

Οι Αττίλες πέρασαν χειροπέδες σε 50χρονο Ελληνοκύπριο


Ενώπιον λεγόμενου δικαστηρίου στα κατεχόμενα αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα 50χρονος Ελληνοκύπριος από την Αγία Νάπα, ο οποίος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο οδόφραγμα Στροβιλιών από τη λεγόμενη αστυνομία, όταν προσπάθησε να περάσει στις κατεχόμενες περιοχές.

Πρόεδρος Κυπριακής ομάδας τα είχε με ποδοσφαιριστή του


Ποιος είπε ότι το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να γεννήσει έρωτα και στο κάτω κάτω γιατί όχι μεταξύ δύο αντρών;;; Εξάλλου, ο πραγματικός έρωτας δεν αναγνωρίζει χρώμα, φυλή αλλά ούτε τη σχέση πάθους που έχει αρχίσει με έναν γνωστό Κύπριο ποδοσφαιριστή και τον πρόεδρο της ομάδας του! 

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτο. Έπεσε από τον έβδομο όροφο για να το σκάσει από την γυναίκα του!


Αυτό που θα περίμενε κανείς ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου θα ήταν μια ρομαντική ιστορία. Όμως το περιστατικό που συνέβη σήμερα στην Εσθονία δεν έχει καμία σχέση με την πιο ερωτική ημέρα του χρόνου…

Ο Ανδρέας Ευστρατίου στο ΣΙΓΜΑ

Ανδρέας Ευστρατίου
υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας
Νο7 

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Ευστρατίου αύριο Παρασκευή στις 8 το πρωί θα μιλήσει για όλους και για όλα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΙΓΜΑ. 

Το παραμύθι της χαμένης ψήφου



Ψηφίστε με γνώμονα τη συνείδηση σας και όχι την κομματική υποταγή! 
Ήρθε η ώρα να γίνει λαϊκή επανάσταση, να απαλλαγούμε από την ολιγαρχία που επέβαλαν στον τόπο τα κόμματα και οι υποτακτικοί τους!

Η φωτογραφία της Ημέρας!