Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Κομπίνα για γέλια. Δείτε την στο Βίντεο που ακολουθεί



Mε φάση... δουλεμένη στην προπόνηση προσπάθησαν παίκτες Αυστριακής ομάδας να ξεγελάσουν τους αντιπάλους. Το αποτέλεσμα είναι... σπαρταριστό.

Ο Γ. Λιλλήκας ζητεί να διερευνηθούν οι καταγγελίες για τον Αναστασιάδη

Ο υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Λιλλήκας, σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας «Χαραυγή» για απόσυρση εκατομμυρίων από συγγενικά πρόσωπα του Προέδρου Αναστασιάδη, αναφέρει ότι, αν οι πληροφορίες ευσταθούν, «τότε εγείρεται μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Απίστευτο. Διδάσκεται μάθημα πορνό στο Πανεπιστήμιο


Ένα διαφορετικό μάθημα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φοιτητές του Pasadena City College, όταν ο καθηγητής τους Ούγκο Σβάιζερ, κάλεσε μια πορνοστάρ στην αίθουσα για να τους μιλήσει για την πορνογραφία.

Αυτός ο επικίνδυνος Αλβανός είναι ένας από τους δολοφόνους της 25χρονης. Είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Τρικάλων

Ο επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός Μάριο Κόλα, είναι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ ο αρχηγός της συμμορίας των ληστών με τα Καλάσνικοφ που το βράδυ της Παρασκευής σκότωσαν την 25χρονη Κατερίνα κατά τη διάρκεια συμπλοκής με αστυνομικούς στα Ίσθμια της Κορινθίας. 

Δώδεκα μέτρα από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για στήριξη της οικονομίας


Πακέτο μέτρων με στόχο να ορθοποδήσει η κυπριακή οικονομία και να περάσει σε ρυθμούς ανάπτυξης, προωθεί η κυβέρνηση. Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης παρουσιάζει τα μέτρα αυτά, τα οποία θα εφαρμοσθούν, όπως αναφέρει, σε τρεις μέχρι έξι μήνες. Βασικός άξονας των μέτρων είναι η ενίσχυση της ανάπτυξης, η ενθάρρυνση ξένων επενδύσεων, αλλά και η προστασία και η ενίσχυση του ευάλωτου πληθυσμού.

Το ΑΚΕΛ κατηγορεί έντονα τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Συγγενικό του πρόσωπο φέρεται να έβγαλε από την Κύπρο μεγάλο χρηματικό ποσό στο Λονδίνο λίγο πριν το Γιούρογκρουπ της 15ης Μαρτίου. Πρωτοσέλιδο Χαραυγής


Μετά τις λίστες με τις διαγραφές δανείων Κύπριων πολιτικών και συγγενών τους, άρχισαν να κυκλοφορούν στην Κύπρο και λίστες με αυτούς που μετέφεραν χρήματα στο εξωτερικό λίγο πριν καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα. Η εφημερίδα «Χαραυγή» που είναι κομματικό όργανο του ΑΚΕΛ δημοσιεύει έγγραφο σύμφωνα με το οποίο η εταιρεία Loutsios & Sons ltd ιδιοκτησίας του πατέρα του γαμπρού του Προέδρου της Δημοκρατίας,  Νίκου Αναστασιάδη, φέρεται να έβγαλε από την Κύπρο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Αυτή είναι η 25χρονη που έπεσε νεκρή από τα πυρά των κακοποιών στην Κόρινθο



Την ώρα που οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται σε ολόκληρη την Πελοπόννησο για τον εντοπισμό των τριών αδίστακτων κακοποιών, έρχεται... στη δημοσιότητα η φωτογραφία της 25χρονης κοπέλας που έπεσε νεκρή από τις σφαίρες των κακοποιών.

Έκαναν και αυτό. Προφυλακτικά με γεύση μπέικον!!!

Όταν ο Μπιλ Γκέιτς ανακοίνωνε, προ ημερών, ότι μέσω του Ιδρύματος που διατηρούν ο ίδιος και η σύζυγός του Μελίντα, θα πριμοδοτήσει με 100.000 δολάρια όποιον κατασκευάσει την «επόμενη γενιά» προφυλακτικών, προφανώς δεν είχε κάτι τέτοιο στο μυαλό του...

Οικολόγοι προς Σαρρή: Να πείτε την αλήθεια για την Τράπεζα Κύπρου


Οι χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών κ. Σαρρή για την Τράπεζα Κύπρου μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι δεν έμαθε από τα τραγικά του λάθη. 

Με τον φακό και τα σχόλια του Αντρέα Ευλαβή!!!


Η μαγεία της φύσης , πέτρα του Ρωμιού ...2013 !!!

Δείτε όλα όσα ισχύουν στις Κυπριακές Τράπεζες. Πόσο είναι το κούρεμα, πόσα χρήματα μπορείτε να παίρνετε καθημερινά. Ανακοίνωση Κ.Τ.Κ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΤΚ
Για την καλύτερη κατανόηση των Μέτρων Εξυγίανσης που εφαρμόζονται δυνάμει του περί Εξυγίανσης Πιστωτικών και Άλλων Ιδρυμάτων Νόμου του 2013, στην Τράπεζα Κύπρου και Λαϊκή Τράπεζα, στη βάση της συμφωνίας του Eurogroup με την Κυπριακή Κυβέρνηση την 25η Μαρτίου 2013, η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (‘ΚΤΚ’) διευκρινίζει τα ακόλουθα:

Την 1η Απριλίου στην Τάφρο Κωστάντζα. CyprusAid: Η μεγαλύτερη φιλανθρωπική συναυλία για στήριξη του τόπου


Η πρώτη δυναμική απάντηση στο ερώτημα «και οι καλλιτέχνες τι κάνουν;» δίνεται την ερχόμενη Δευτέρα στην καρδιά της Λευκωσίας, εκεί όπου αρκετές χιλιάδες κόσμου αναμένεται να συρρεύσει στην ολοήμερη συναυλία αλληλεγγύης CyprusAid. Πενήντα και πλέον καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Χρήστος Θηβαίος, ενώνουν τις φωνές τους σε μια οκτάωρη μουσική εκδήλωση στην Τάφρο Κωνστάντζα.

Το αστυνομικό δελτίο


Συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.

Καταστράφηκε τηλεφωνικός θάλαμος με την χρήση κροτίδας


Καταγγέλθηκε χθες το πρωί στην Αστυνομία από υπάλληλο της ΑΤΗΚ, ότι σε συγκεκριμένη περιοχή της Λευκωσίας, είχε καταστραφεί ολοσχερώς ένας τηλεφωνικός θάλαμος.

Πυρκαγιά σε κτίριο στα προάστια του Παρισιού. Νεκροί και τραυματίες


Σε τρεις ανήλθε ο αριθμός των νεκρών και σε περίπου 15 των τραυματιών, εκ των οποίων οι τέσσερις βρίσκονται σε πολύ σοβαρή κατάσταση, από την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ σε ένα παλαιό κτίριο του προαστίου του Παρισιού, Ομπερβιλιέ, δήλωσαν συγκλίνουσες πηγές.

Τους έπιασαν στο αεροδρόμιο Πάφου με εκατοντάδες ποσότητες συσκευασμένου καπνού


Μέλη της Αστυνομίας, κατά τον έλεγχο χειραποσκευών επιβατών στο Αεροδρόμιο Πάφου, εντόπισαν χθες το απόγευμα στις αποσκευές τριών προσώπων, μεγάλο αριθμό συσκευασιών καπνού.

Έναρξη θερινής ώρας


Άλλαξε η ώρα από σήμερα τα ξημερώματα και οι δείκτες των ρολογιών μετακινήθηκαν μία ώρα μπροστά. 

Ελληνική Δικαιοσύνη και Αττίλας 3


Την Παρασκευή το πρωί, στην πτήση από Λάρνακα για Αθήνα, μια κυρία κρατούσε στο χέρι της ένα χαρτί με μερικές δεκάδες ονόματα, τα οποία διάβαζε ένα προς ένα στη διπλανή της. Απ’ ό,τι της διευκρίνιζε, ήταν τα ονόματα όσων είχαν βγάλει λεφτά από την Κύπρο στο εξωτερικό τις κρίσιμες μέρες πριν το Eurogroup.

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Πανικός. Ουάσινγκτον, Λος Άντζελες, Τέξας και Χαβάη θέλει να χτυπήσει η Βόρεια Κορέα

Σάλος προκλήθηκε με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν και αποκάλυψαν τους αμερικανικούς στόχους του ηγέτη της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, την ώρα που τα τύμπανα πολέμου ηχούν στην κορεατική χερσόνησο.

Δείτε την Μέρκελ γυμνή την δεκαετία του '70. ΦΩΤΟ



Η φωτογραφία κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει αφήσει άφωνους τους Έλληνες αναγνώστες.
Σύμφωνα με τα blog που την αναπαράγουν δείχνει την Άγκελα Μέρκελ ολόγυμνη με δύο φίλες της στη θάλασσα τη δεκαετία του 1970.

Στην κατοχή κοσμηματοπώλη βρέθηκαν κλοπιμαία κοσμήματα


Οι ανεπαρκείς εξηγήσεις που έδωσε 47χρονος, ιδιοκτήτης χρυσοχοείου στη Λεμεσό, σε λειτουργούς του ΦΠΑ, για τη μεγάλη ποσότητα χρησιμοποιημένων χρυσαφικών που υπήρχαν στο κατάστημα του, είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με θύμα νεαρό μοτοσικλετιστή


Θανατηφόρο δυστύχημα με θύμα τον Αιμίλιο Χριστοφίδη 22 χρόνων από την Πύλα σημειώθηκε το πρωί έξω από τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης.

Με τον φακό και τα σχόλια του Αντρέα Ευλαβή!






 Η μαγεία της φύσης ..... τα πουλιά συμμορφώνονται ... στα  σήματα τροχαίας .....

Γέννησε εξάδυμα. ΦΩΤΟ


Ο Μπέντζαμιν, ο Λέβι, ο Άντριου, η Άλισον, η Καρολίνα και η Λια, είναι τα 6 παιδιά που κυοφορούσε και έφερε στον κόσμο με υγεία, η μητέρα τους Λώρεν, από το Τέξας στις ΗΠΑ. Τα μωράκια βγήκαν με καισαρική, με διαφορά 4 λεπτών το ένα από το άλλο. Το τελευταίο που βγήκε στον κόσμο, η Λία, παρουσίασε μεγάλα προβλήματα στο πεπτικό της σύστημα και αναγκάστηκε να παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι και 8 μήνες.

 

Η σέξι Andriana Lima



Η Andriana Lima βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο δεύτερο ετήσιο γκαλά που διοργανώθηκε στο Μαϊάμι από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Brazil Foundation», με σκοπό την στήριξη της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. 
 
Η 31χρονη Βραζιλιάνα καλλονή συγκέντρωσε πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων, ενώ δε σταμάτησε στιγμή να χαμογελάει και να κάνει ναζάκια στον φακό με τα γαλάζια μάτια της.


Τα Κυπριακά πρωτοσέλιδα


Ο κατάλογος ονομάτων πολιτικών, μέρος των τραπεζικών χρεών των οποίων διαγράφηκαν, και οι αντιδράσεις από τη δημοσίευσή του, το κούρεμα στην Τράπεζα Κύπρου, οι δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη για την οικονομία καθώς και του ΑΚΕΛ και οι μεγάλες ουρές που δημιουργήθηκαν έξω από το κοινωνικό παντοπωλείο Λάρνακας είναι τα κύρια θέματα που απασχολούν τον κυπριακό Τύπο σήμερα.

Μεγάλη εκδήλωση κατά των αποφάσεων του Eurogroup


Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και η Κίνηση Νέων Επιστημόνων του Κινήματος Οικολόγων οργανώνουν μεγάλη εκδήλωση διαμαρτυρίας και ενημέρωσης την Τετάρτη 3 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία.

Τρία εκατομμύρια ευρώ για το βιβλίο της 15χρονης Μαλάλα


Συμφωνία ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ για την έκδοση του βιβλίου της υπέγραψε ο η 15χρονη Μαλάλα Γιουσουφζάι, η μαθήτρια από το Πακιστάν που τον περασμένο Οκτώβριο πυροβολήθηκε στο κεφάλι από Ταλιμπάν επειδή «προωθούσε τον δυτικό τρόπο ζωής».

Αύριο η αλλαγή ώρας!


Από την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 τίθεται σε εφαρμογή η θερινή ώρα.

Το πρωί της Κυριακής στις 03:00 (επίσημη τοπική ώρα), οι δείκτες των ρολογιών πρέπει να μετακινηθούν μία ώρα μπροστά, δηλαδή στις 04:00.
Το μέτρο της θερινής ώρας λήγει στις 27 Οκτωβρίου 2013. 

Απαντούν οι εμπλεκόμενοι της λίστας. Τι λένε Κυβέρνηση και ΔΗΣΥ


Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου σε ανακοίνωση ανέφερε ότι ουδέποτε του χαρίστηκε οποιοδήποτε δάνειο από τράπεζα.

Δωρεάν κλήσεις από τη Cyta για όλο τον μήνα Απρίλη


Σειρά έκτακτων μέτρων και ενεργειών για να βοηθήσει τους πελάτες της να αντιμετωπίσουν καλύτερα τις δυσκολίες και τα προβλήματα που προκαλεί η οικονομική κρίση, έχει αποφασίσει η Cyta.

'Εκρηξη κροτίδας σε αυτοκίνητο


Έκρηξη που οφείλεται σε εργοστασιακή κροτίδα σημειώθηκε σε αυτοκίνητο 53χρονου στη Λεμεσό σήμερα τα ξημερώματα.

Χρυσαφικά μεγάλης αξίας ξάφρισαν άγνωστοι από οικία στο Μέσα Χωριό στην Πάφο



Στο Μέσα Χωριό της Πάφου, άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο κατοικίας, 65χρονης Βρετανίδας, εισήλθαν στο εσωτερικό της και αφαίρεσαν χρυσαφικά. 

Πυρκαγιά σε μπυραρία στον Πρωταρά


Πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στη 01.30 τα ξημερώματα σε μπυραρία στον Πρωταρά, η οποία καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε σε διπλανό σούπερ μάρκετ και πολυκατοικία.

Δείτε τους εξωφρενικά υψηλούς μισθούς που λάμβαναν Τραπεζικοί της Κύπρου και Λαϊκής

Ζούσαν πλουσιοπάροχα μιας και οι μισθοί που λάμβαναν υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι - τραπεζίτες των Τραπεζών Κύπρου και Λαϊκή ήταν πραγματικά εξωφρενικά υψηλοί. Δείτε στην συνέχεια μερικούς από αυτούς και θα καταλάβετε. 

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

37,5% το "κούρεμα" στις καταθέσεις στην Τρ. Κύπρου


Εκδόθηκε το διάταγμα που αφορά την εξυγίανση των τραπεζών, με βάση το οποίο καθορίζεται το ύψος του «κουρέματος» της Τράπεζας Κύπρου. Το «κούρεμα» στις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου, θα ανέλθει σε πρώτη φάση στο 37,5%.

Η Ελλάδα ξεσηκώνεται!!!


Με το φακό και τα σχόλια του Αντρέα Ευλαβή!!!


Η μαγεία της φύσης ... πέτρα του Ρωμιού ...

Δεύτερο Διάταγμα για τραπεζικές συναλλαγές εξέδωσε το Υπ. Οικονομικών


Δεύτερο Διάταγμα με τροποποιήσεις στα προσωρινά περιοριστικά μέτρα στις συναλλαγές δημοσιεύθηκε σήμερα στην επίσημη εφημερίδα της Δημοκρατίας από τον Υπουργό Οικονομικών μετά από εισήγηση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας.

Ο Βγενόπουλος παρεμβαίνει στο θέμα διαγραφής χρεών στην Κύπρο


Η ανακοίνωση Βγενόπουλου:

Όπως απεκάλυψε σήμερα η Ελληνική εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» διάφορες τράπεζες στην Κύπρο διέγραψαν κάποια δάνεια που έχουν σχέση με πολιτικούς. 

Πληρώθηκαν οι εργατοϋπάλληλοι του Δήμου Πάφου



Κανονικά πληρώθηκε σήμερα και ηλεκτρονικά το εργατουπαλληλικό προσωπικό του Δήμου Πάφου δήλωσε  ο δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας .

Αύξηση τουριστικών εσόδων και τουρισμού κατά το 2012 στην Κύπρο. Με σημαντική μείωση ξεκίνησε το 2013


Σημαντική αύξηση 10,2% σημείωσαν το 2012 τα έσοδα από τον τουρισμό, φθάνοντας σε €1.927,7 εκατομμύρια, σε σύγκριση με €1.749,3 εκ. το 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Στατιστική Υπηρεσία της Κύπρου.

Δεν φεύγουμε από το ευρώ λέγει ο Αναστασιάδης


Παρά την πικρία η Κύπρος εξακολουθεί να έχει ευρωπαϊκό προσανατολισμό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μιλώντας σε νέους από την Ευρώπη, την Παρασκευή.

Απαντούν οι εμπλεκόμενοι της λίστας. Τι λένε Κυβέρνηση και ΔΗΣΥ


Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Προδρόμου σε σημερινή του ανακοίνωση ανέφερε ότι ουδέποτε του χαρίστηκε οποιοδήποτε δάνειο από τράπεζα.

Δείτε την λίστα με τα ονόματα που τους χαρίστηκαν δάνεια στην Κύπρο. Μέσα και πολιτικοί


Η λίστα - "ντροπής" με εταιρίες, πολιτικά πρόσωπα και συγγενείς τους που δανείστηκαν χρήματα από κυπριακές τράπεζες. Από 2.000 ευρώ έως 5 εκατ. ευρώ τα ποσά που διαγράφτηκαν. Στην Επιτροπή Θεσμών της Κυπριακής Βουλής η λίστα. Αναλυτικά όλα τα ονόματα.


Πληρώθηκαν οι υπάλληλοι στον Δήμο Πόλις Χρυσοχούς

Άγγελος Οδυσσέως
δήμαρχος Πόλις Χρυσοχούς


Πληρώθηκε  το προσωπικό του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς δήλωσε ο δήμαρχος Πόλεως Άγγελος Γεωργίου Οδυσσέως. Ο κ Οδυσσέως ανέφερε πως έχουν δοθεί ήδη επιταγές οι οποίες θα κατατεθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των υπαλλήλων.

"Θα πληρωθούν οι υπάλληλοι στον Δήμο Πέγειας"

Νεόφυτος Ακουρσιώτης
δήμαρχος Πέγειας


Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο  Δήμος Πέγειας με την αποπληρωμή των υπαλλήλων του, δήλωσε ο Δήμαρχος Πέγειας Νεόφυτος Ακουρσιώτης προσθέτοντας πως ο Δήμος συνεργάζεται με την Συνεργατική Πιστωτική Εταιρεία Πέγειας.

Εξόδο της Κύπρου από το ευρώ, βλέπει το IIF


Το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF), το οποίο εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες τράπεζες του πλανήτη, ανακοίνωσε σήμερα ότι υπάρχει μια "πραγματική πιθανότητα" να βγει η Κύπρος από την ευρωζώνη μετά την αμφιλεγόμενη χρηματοπιστωτική διάσωσή της.

Πιέσεις δέχεται το ευρώ λόγω Κύπρου


Αύξηση σημείωσαν στο τέλος των συναλλαγών την Παρασκευή οι ιαπωνικές μετοχές, ενώ το ευρώ υποχώρησε, λόγω της παρατεταμένης ανησυχίας, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, για την κατάσταση στην Κύπρο, παρά το γεγονός ότι οι τράπεζες του νησιού επαναλειτούργησαν με σχετική ηρεμία.

Φόρο στους πλούσιους επιμένει να επιβάλει ο Ολάντ. Παρέμβαση και για την λιτότητα


Ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ δήλωσε την Πέμπτη ότι θα συνεχίσει να πιέζει προκειμένου να περάσει ένα νέο φόρο που θα αφορά τους πλουσίους, παρά το γεγονός ότι ο προηγούμενος δεν εγκρίθηκε από την ανώτατη αρχή της χώρας.