Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Απίστευτη τραγωδία. Τράκαρε την αδελφής της και την σκότωσε!

Η αδικοχαμένη Jennie Stone (αριστερά) και η αδελφή της Rosie Ann Stone.
Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία συνέβη σε αυτοκινητόδρομο της Βρετανίας. Η 20χρονη Rosie Ann Stone έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, τράκαρε με διερχόμενο όχημα το οποίο συγκρούστηκε με δέντρο.

Σε ιστορικά υψηλό ρεκόρ η ανεργία στην Κύπρο

Σε νέο ιστορικό ρεκόρ αναρριχήθηκε τoν Ιούλιο, η ανεργία στην Κύπρο σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Eurostat αποτυπώνοντας τη συνεχή επιδείνωση στην αγορά εργασίας.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ του φεστιβάλ Μπύρας στον Φάρο της Πάφου


40χρονος στην Πάφο σκνίπα στο μεθύσι, απειλούσε τους πάντες πως θα τους σκοτώσει

Στα αστυνομικά κρατητήρια κατέληξε  40χρονος, ο οποίος χθες γύρω στις 10:30 το βράδυ, αποφάσισε να "παίξει" τον κακοποιό επιδεικνύοντας στους περαστικούς ένα μικρό πιστόλι, με σκοπό να τους φοβερίσει. Το πιστόλι απεδείχθη ψεύτικο, σε αυτό ωστόσο υπήρχε πτυσσόμενο μαχαίρι. Ο μεθυσμένος άντρας, απειλούσε μάλιστα όποιον έβρισκε μπροστά του, φωνάζοντας "θα σας παίξω"!

Πτώμα νεαρού εντοπίστηκε στον Πρωταρά

Πτώμα αγνώστου νεαρού εντοπίστηκε το πρωί στο Πρωταρά και έθεσε σε συναγερμό την αστυνομία Αμμοχώστου.

Αποκαλυπτικό. Βρετανός που νοσηλευτόταν παλαιότερα σε ψυχιατρική κλινική, επιτέθηκε και χτύπησε με σιδερογροθιά ιδιοκτήτη κέντρου αναψυχής στην Κάτω Πάφο

Βρετανός ο οποίος νοσηλεύτηκε στο παρελθόν και για πολλά χρόνια σε ψυχιατρική κλινική της Αγγλίας, δημιούργησε σοβαρό επεισόδιο στην Κάτω Πάφο. Επιτέθηκε και γρονθοκόπησε, χωρίς αιτία, ιδιοκτήτη κέντρου αναψυχής και πετούσε μαχαίρια σε γάτες.

Ριμπερί. Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της περσινής σεζόν

Αμέσως μετά την κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, έγινε η τελετή για την ανάδειξη του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της ΟΥΕΦΑ για την περασμένη αγωνιστική περίοδο, μετά την ψηφοφορία που διενεργήθηκε.

Πολωνός αυτοτραυματίστηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου

Στο ψυχιατρείο Αθαλάσσας έχει μεταφερθεί 30χρονος από την Πολωνία για νοσηλεία, μετά την απονενοημένη του ενέργεια να αυτοτραυματιστεί χθες, ευρισκόμενος στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού. 

Στην Χαλκίδα κηδεύεται σήμερα ο Μιχάλης Ασλάνης

Κόσμος περνά, τα αντικρίζει και δακρίζει για τον πρόωρο χαμό του σχεδιαστή.
Όπως διαβάζουμε στο EviaZoom, από όπου και οι φωτογραφίες, η κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη, θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί, στον στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο Νέο κοιμητήριο της Χαλκίδας, ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον Ναό από τις 10:00.

Αυτή είναι η 21χρονη Πολωνή που θέλει να κάνει σεξ με 100.000 άντρες. Με πόσους έχει πάει μέχρι σήμερα;

Είναι όμορφο πράγμα να βάζεις στόχους και να προσπαθείς να τους πετύχεις, αλλλά στην περίπτωση της 21χρονης Ania Lisewska από την Πολωνία τα πράγματα αλλάζουν...

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την Όπερα της Πάφου

Οι μελωδίες της όπερας «Το ελιξίριο του έρωτα» θα πλημμυρίσουν το γραφικό λιμανάκι της Πάφου. Το πιο σημαντικό πολιτιστικό γεγονός της Κύπρου θα διεξαχθεί στις 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου με μια άκρως εντυπωσιακή παράσταση από το λυρικό οργανισμό Οpera Futura από τη Βερόνα με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου, σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου.

Στο κελί ένα πρόσωπο γιατί έκανε τατουάζ στην Κάτω Πάφο

Στην σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε η αστυνομία για ανυπακοή σε διάταγμα που εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Σύλληψη στην Πάφο για κλοπή τετράτροχης μοτοσικλέτας

Στη σύλληψη ενός νεαρού προσώπου με δικαστικό ένταλμα προχώρησε σήμερα  η αστυνομία Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής τετράτροχης μοτοσικλέτας.

Ανάβει φωτιές με τις εμφανίσεις της η Πάμελα Άντερσον. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στα 46 της παραμένει η απόλυτη ξανθιά σεξοβόμβα». Η Πάμελα Άντερσον συνεχίζει να προκαλεί, ενώ κάθε της εμφάνιση πάντα συζητιέται.

6χρονη σκοτώθηκε σε τροχαίο με οδηγό τον 8χρονο αδελφό της!

Ένα εξάχρονο κοριτσάκι από το Φοίνιξ έχασε τη ζωή του όταν ο 8χρονος αδελφός του έχασε τον έλεγχο του... αυτοκινήτου που οδηγούσε και το έριξε σε μια κολώνα, κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής βόλτας που έκαναν τα δύο παιδιά με τις πιτζάμες τους!

Τραγωδία στη Σκόπελο: Νεκρός ο καπετάνιος αλιευτικού που βυθίστηκε

Ένας 77χρονος ανασύρθηκε νεκρός τα ξημερώματα, μετά τη βύθιση αλιευτικού σκάφους στη θαλάσσια περιοχή Πλαρονήσι Σκοπέλου. Πρόκειται για τον καπετάνιο του αλιευτικού, ενώ στο σκάφος επέβαιναν άλλα τρία άτομα, ένας 61 χρονος, ένας 23χρονος και ένας 17χρονος, οι οποίοι περισυνελέγησαν σώοι από άλλο αλιευτικό και είναι καλά στην υγεία τους.

Παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων ο Γ. Αυτιάς όπως και στον ΕΞΤΡΑ Κύπρου

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς δέχθηκε την πρόταση του Σταμάτη Μαλέλη να ενισχύσει και καθημερινά τον ΣΚΑΪ και έτσι από την Δευτέρα θα τον βλέπουμε κάθε μέρα το μεσημέρι, στις 12:00!

Αυτοκίνητο Βρετανίδας τυλίχτηκε στις φλόγες στην περιοχή του Κάβο Γκρέκο

Φωτιά που εκδηλώθηκε χτες το βράδυ κατέκαυσε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Τον τσάκωσαν στο αεροδρόμιο Πάφου με πλαστό διαβατήριο

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε  το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 26χρονο, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, και παράνομης εισόδου και παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Εγκαινιάστηκε η 52η Γιορτή Κρασιού στην Λεμεσό

Τελέστηκαν  στο δημόσιο κήπο της Λεμεσού, από τον Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργο Λακκοτρύπη, τα εγκαίνια της 52ης Γιορτής του Κρασιού.

Πρόταση για μείωση 15%-20% στο ηλεκτρικό ρεύμα

Μείωση λογαριασμών ηλεκτρισμού της τάξης του 15-20% υπολογίζει από την πλευρά της η ITERA ότι θα έχουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις με την τελική της πρόταση για φυσικό αέριο την επόμενη πενταετία, στο πλαίσιο της «ενδιάμεσης λύσης». 

Άντρας που έγινε γυναίκα παντρεύεται γυναίκα που έγινε... άντρας!

Η ιστορία ενός νέου ζευγαριού που δεν είναι σαν τα άλλα. Ο λόγος για την 20χρονη Τζέιμι Ιγκλ γεννήθηκε αγόρι και έγινε γυναίκα και τον 25χρονο Λούις Ντέιβις γεννήθηκε κορίτσι και έγινε αγόρι. Οι δύο διαφυλικοί Βρετανοί  γνωρίστηκαν ερωτεύτηκαν και αφού υποβληθούν σε εγχείρηση αλλαγής φύλου θα παντρευτούν. 

Μοιράζονται με συμβόλαιο την ίδια γυναίκα


Είχαν σχέση με την ίδια γυναίκα περισσότερα από τέσσερα χρόνια αν και δεν το ανακάλυψαν παρά πρόσφατα. Ωστόσο ήταν και οι δύο ερωτευμένοι μαζί της και δεν μπορούσαν να ζήσουν μακριά τους. Βρήκαν λοιπόν έναν πρωτότυπο και... αρκετά πολιτισμένο τρόπο να επιλύσουν το πρόβλημά τους.

Επίδοξος ληστής ζητεί και τα… ρέστα. ΒΙΝΤΕΟ

Δεν πέτυχε η προσπάθεια ενός αγνώστου στο Worcester Park στο δυτικό Λονδίνο να κλέψει μετρητά από δύο νεαρές γυναίκες τη στιγμή που έκαναν ανάληψη από το ΑΤΜ. Ο άνδρας ήταν πάνω στο ποδήλατό του, όπως φαίνεται στο βίντεο που έδωσε η αστυνομία στη δημοσιότητα, από την κάμερα ασφαλείας. 

Κορίτσι 9 ετών πέρασε τον έλεγχο του αεροδρομίου με ψεύτικο διαβατήριο


Και ενώ τα αεροδρόμια παίρνουν όλο και πιο αυστηρά μέτρα ασφαλείας ώστε να αποτρέψουν πιθανούς κινδύνους, ένα κορίτσι 9 ετών κατάφερε να περάσει τον έλεγχο , με το διαβατήριο του μονόκερου της!

Καίγεται το Εθνικό Πάρκο Γιοσέμιτι

Στη μάχη με τις φλόγες έχουν ριχτεί τις τελευταίες μέρες 4.000 πυροσβέστες στην Kαλιφόρνια προκειμένου να διασώσουν το Εθνικό Πάρκο Γιοσέμιτι.

"Απεργία αξιοπρέπειας" στα φαστ-φουντ

Χιλιάδες εργαζόμενοι της McDonald's και άλλων αλυσίδων φαστ-φουντ απεργούν την Πέμπτη στις ΗΠΑ για να ζητήσουν καλύτερους μισθούς και καλύτερη μεταχείριση.

SOVOS RESTAURANT - PAPHOS

Σ' ένα καταπληκτικό μέρος στην Αγορά της Πάφου με θέα την Κάτω Πάφο και το απέραντο Γαλάζιο, το SOVOS RESTAURANT προσφέρει καταπληκτική Κυπριακή κουζίνα. Μπριζόλες, παϊδάκια, σουβλάκια, σεφταλιές, ψητό κοτόπουλο, αφέλια, στιφάδο, μουσακά και πολλά αλλα νοστιμότατα εδέσματα. Όλα τα ψητά μας εδέσματα παρασκευάζονται στα κάρβουνα. 


Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Μειώθηκαν κατά 5,8% οι αφίξεις τουριστών στην Κύπρο το επτάμηνο του 2013. Οι Ρώσοι ωστόσο προτιμούν την Μεγαλόνησο για τις διακοπές τους

Μείωση 5,8% σημείωσαν την περίοδο Ιανουαρίου – Ιουλίου 2013 οι αφίξεις τουριστών, υποχωρώντας σε 1.285.577 σε σύγκριση με 1.365.189 την αντίστοιχη περίοδο του 2012.

Γέφυρα σωτηρίας από κρουαζιεόπλοιο προς το νοσοκομείο Πάφου

Γέφυρα σωτηρίας στήθηκε την Πέμπτη  για τη μεταφορά γυναίκας ασθενούς από κρουαζιερόπλοιο που έπλεε ανοικτά της θαλάσσιας περιοχής της Πάφου στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.

Έξι μαχητικά Εurofighter Typhoon στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου

Έξι υπερσύγχρονα μαχητικά τύπου Εurofighter Typhoon της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας, έχουν ήδη "σταθμεύσει" στις Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου. Επιβεβαιώνει και το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας.  

Δραπέτης της Αλικαρνασσού στη Λεμεσό για διαρρήξεις

Το κλεφτρόνι μας προέκυψε διαβόητος εγκληματίας και δραπέτης! "Λαβράκι" έβγαλε η Αστυνομία Λεμεσού με τη σύλληψη 30χρονου Ελληνοπόντιου για σωρεία διαρρήξεων και κλοπών στη Λεμεσό. Είχε δραπετεύσει στις αρχές Ιουνίου από τις φυλακές Αλικαρνασσού. Είχε καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξη για υποθέσεις ένοπλων ληστειών και απόπειρας ανθρωποκτονιών.

Έπνιξε την 7χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε!

Συγκλονισμός στην Κέρκυρα! Τέλος στη ζωή της έδωσε μια 50χρονη μητέρα, Γερμανίδα που διέμενε μόνιμα στο νησί, αφού προηγουμένως είχε πνίξει στη μπανιέρα του σπιτιού της την επτάχρονη κόρη της.

21χρονο κολυμβητής κινδύνεψε στην Κάτω Πάφο

Αμεση ήταν η κινητοποίηση μελών της λιμενικής αστυνομίας αργά χθες το απόγευμα, για την παροχή βοήθειας σε 21χρονο κολυμβητή στην θαλάσσια περιοχή του Κάστρου στην Κάτω Πάφο.

Φοιτητής μετέτρεψε σχολικό λεωφορείο σε κινητό σπίτι!


Τώρα γυρίζει τον κόσμο με το κινούμενο βαν του, έχοντας το πτυχίο αρχιτεκτονικής, του Πανεπιστήμιου της Μινεσότας, στο χέρι.

Ποινή φυλάκισης 30 ημερών σε δάσκαλο που είχε βιάσει την ανήλικη μαθήτριά του!


Η άτυχη κοπέλα μετά τον βιασμό της αυτοκτόνησε – «Φαινόταν «μεγαλύτερη από την ηλικία της», η απίστευτη δικαιολογία του .

Οι άνεργοι θα παρακολουθήσουν δωρεάν την τελική πρόβα της όπερας «Το ελιξίριο του έρωτα» στην Πάφο

Ακόμα μια καινοτομία περιλαμβάνει το φετινό Pafos Aphrodite Festival. Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στον τόπο μας, o θεσμός, γιορτάζοντας 15 χρόνια συνεχούς προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της Κύπρου, δίνει την ευκαιρία στους ανέργους να παρακολουθήσουν δωρεάν την κωμική όπερα του Gaetano Donizetti,  «Το ελιξίριο του έρωτα», σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου.

Δείτε φωτογραφίες που δείχνουν τον Μιχάλη Ασλάνη νεκρό στο διαμέρισμα του

Τη θέση που βρέθηκε το πτώμα του Μιχάλη Ασλάνη δείχνει η φωτογραφία που εξασφάλισε το STAR και ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας λίγα λεπτά μετά τη στιγμή που τον βρήκαν νεκρό οι δυο γυναίκες φίλες και συνεργάτες του. 

Ανοίγει τις πύλες της η γιορτή του Κρασιού στην Λεμεσό


Αρχίζει σήμερα στον Δημόσιο Κήπο της πόλης μας η Γιορτή του Κρασιού η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου.

Αυτοκίνητο στην Λευκωσία τυλίχτηκε στις φλόγες

Καθημερινή είναι η δράστη των εμπρηστών.  Στόχος των δραστών ήταν αυτή τη φορά, αυτοκίνητο τύπου τζιπ ιδιοκτησία 50χρόνου από τη Λευκωσία.

Την ερχόμενη βδομάδα η πολεμική επιχείρηση στην Συρία

Για την επόμενη εβδομάδα φαίνεται να αναβάλλεται η όποια στρατιωτική επιχείρηση κατά της Συρίας υπό την εσωτερική πολιτική πίεση που ασκήθηκε στον Βρετανό Πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον και τις εκκλήσεις αξιωματούχων των Ηνωμένων Εθνών.

Ζεύγος διέτρεξε άμεσο κίνδυνο από πυρκαγιά στη Λευκωσία

Άμεσο κίνδυνο διέτρεξε νεαρό ζεύγος όταν το διαμέρισμα τους τυλίχθηκε στις φλόγες.  Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα ο άντρας, ολοσχερώς καταστροφή του διαμερίσματος.

Καλπάζει η τιμή του πετρελαίου λόγω Συρίας

Το ενδεχόμενο στρατιωτικής επίθεσης στη Συρία, υπό την αιγίδα των ΗΠΑ, έπληξε σημαντικά τις αναδυόμενες αγορές την Τετάρτη και εκτίναξε στα ύψη τις τιμές του πετρελαίου, ενώ ενεργοποίησε ένα ράλι στα θεωρούμενα ως ασφαλές καταφύγια σε περιόδους κρίσεων, στον χρυσό και στο δολάριο.

Στο κελί 24χρονος για υπόθεση απαγωγής στην Πάφο

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απαγωγής με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Υποκράτηση οδηγός σκάφους για υπόθεση τραυματισμού κολυμβητή στην Πόλη Χρυσοχούς

Διάταγμα προφυλάκισης δύο ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 49χρονου από την Βρετανία, ο οποίος οδηγούσε σκάφος ενοικιάσεως που τραυμάτισε 60χρονο κολυμβητή.

Ένα πρόσωπο στο κελί για διάρρηξη κατοικίας στην Πάφο

Στην σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε η αστυνομία Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξη κατοικίας και κλοπή.

Ένοπλη ληστεία σε όχημα μεταφοράς χρημάτων

Ένοπλη ληστεία με λεία 25 χιλιάδες ευρώ σε αυτοκίνητο που μετέφερε χρήματα διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στον δρόμο Μένοικου-Ακακίου.

Οι χορηγοί του Φεστιβάλ Μπύρας στον Φάρο Πάφου / 30 και 31/8/2013


Νεκρός βρέθηκε ο Μιχάλης Ασλάνης

Νεκρός βρέθηκε ο γνωστός σχεδιαστής Μιχάλης Ασλάνης στο σπίτι του στο Κολωνάκι λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι της Τετάρτης.

ANAKOINΩΣΗ ΣΕΑΠΕΚ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ


Μετά και την εξαγγελία των σχεδίων που ανακοίνωσε η ΡΑΕΚ για να βοηθήσει στην επανεκκίνηση της οικονομίας μέσω εγκατάστασης Φωτοβολταϊκών (Φ/Β) Συστημάτων για Οικιστικές Μονάδες (Net Metering) και Εμπορικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις (Αυτοπαραγωγή), ο Σύνδεσμος Εταιριών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Κύπρου (ΣΕΑΠΕΚ) νοιώθει την ανάγκη να χαιρετήσει τις εξαγγελίες της κυβέρνησης και παράλληλα να ενημερώσει το ευρύ κοινό τα εξής: