Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Φωταγώγηση αύριο του Χριστουγεννιάτικου διακόσμου στην Λεμεσό


Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου διακόσμου και του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, ο Δήμος Λεμεσού εισέρχεται από αύριο και επίσημα στο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Δείτε με πόσους άντρες κάνει SΕΧ μια γυναίκα στη ζωή της


Φαίνεται ότι την τελευταία εικοσαετία η σεξουαλική ζωή των γυναικών έχει γίνει πιο τολμηρή και πλέον συνάπτουν σχέσεις με το διπλάσιο αριθμό αντρών.

Ο νέος καταζητούμενος της αστυνομίας. Δείτε τον!!!



Η Αστυνομία καταζητεί τον Γιώργο Αχτάρ 34 χρόνων από τη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής με τέχνασμα.

Διορίστηκαν ποινικοί ανακριτές για την υπόθεση τραυματισμού αλλοδαπού στην Λευκωσία

Δύο παράλληλες έρευνες θα διεξαχθούν για το πολύκροτο  θέμα του τραυματισμού αναγνωρισμένου πρόσφυγα από την Ακτή Ελεφαντοστού, κατά τη διάρκεια συμπλοκής με μέλη Αστυνομίας, στη Λευκωσία, στις 27 Νοεμβρίου 2013.

Φωταγωγείται το απόγευμα η Αγία Νάπα ενόψει εορτών


Στις πέντε σήμερα το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της Αγίας Νάπας θα πραγματοποιηθεί η ηλεκτροφώτιση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου και διάκοσμου που έχει τοποθετηθεί σε διάφορα κεντρικά σημεία του Δήμου.

Νέα υπόθεση κυβείας στην Λευκωσία


Έντεκα πρόσωπα εντόπισε χθες βράδυ η Αστυνομία να επιδίδονται σε κυβεία στο πλαίσιο επιχείρησης που διεξήγαγε σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.

Βούτηξε χρήματα εταιρείας στην Πάφο και κατέληξε στο κελί

Στη σύλληψη ενός 37χρονου για οικειοποίηση χρημάτων από εταιρεία προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε στα λογιστικά της εταιρείας διαπιστώθηκε έλλειμμα ύψους 18 χιλιάδων ευρώ.

Και νέα διάρρηξη και κλοπή κατοικίας στην Πάφο

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής κατοικίας στην Πάφο διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.
Η καταγγελία έγινε από 42χρονη κάτοικο Πάφου, η οποία ανέφερε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ωρών 19:00 με 23:00 χθες τη νύχτα και ενώ απουσίαζε από το σπίτι της άγνωστοι διέρρηξαν την οικία της στην Πάφο.

Έκλεψαν την εκκλησία Παναγίας Ελεούσας στα Κελιά

Εικόνες και εκκλησιαστικά σκεύη συνολικής αξίας 100 περίπου ευρώ κλάπηκαν από το Αρχονταρίκι της εκκλησίας της Παναγίας Ελεούσας στα Κελιά της επαρχίας Λάρνακας.

Κρυμμένο πιστόλι εντοπίστηκε στη Λάρνακα

Ένα πιστόλι με σιγαστήρα εντόπισαν άνδρες της Αστυνομίας σε ανοιχτό χώρο στον παλιό δρόμο Κλαυδιάς – Αλεθρικού της επαρχίας Λάρνακας.

Εντεκάχρονος ζει αλυσοδεμένος μέσα στο σπίτι του

Σοκάρουν οι φωτογραφίες του Reuters που δείχνουν ένα 11χρονο παιδί να ζει στο σπίτι του στην Κίνα έχοντας μόνιμα δεμένη μια αλυσίδα στο πόδι του.

Γερμανός σκότωσε, τεμάχισε και έφαγε έναν άνδρα. Τον γνώρισε στο ίντερνετ

Ένας Γερμανός από τη Δρέσδη, υπάλληλος αστυνομικής υπηρεσίας κατηγορείται ότι σκότωσε, τεμάχισε και έφαγε έναν άνδρα τον οποίο γνώρισε σε ιστοσελίδα γύρω από τον κανιβαλισμό. 

«Τεστ» για νεόνυμφους μετρά τις πιθανότητες επιτυχίας του γάμου

Ένα νέο «τεστ αγάπης» παρουσίασαν Αμερικανοί επιστήμονες υποστηρίζοντας πως αυτό αποτελεί έναν καλό οδηγό για την επιτυχία μιας έγγαμης σχέσης, καλύτερο απ’ ό,τι οι καλές προθέσεις των νεόνυμφων. 

Έφυγε από την ζωή η 16χρονη που σάρωσε στο YouTube


Ένα συγκινητικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου, με πρωταγωνίστρια τη 16χρονη Olivia Wise, που νικήθηκε πρόσφατα από τον καρκίνο. 

Ένα αρχαίο κρασί ξαναγεννιέται μετά 2500 χρόνια


Μελιηδής και μελίφρων, ο οίνος κατά τον Όμηρο, είχε για τους αρχαίους Έλληνες πρωταρχικό ρόλο σε όλες τις φάσεις της ζωής, στην ειρήνη και στον πόλεμο, στη χαρά και στον θάνατο… «Ήθελα να γευθούμε μια σταγόνα ιστορίας… Βλέπουμε όλα αυτά τα αγγεία, τα αγάλματα, τα θαυμάζουμε στα μουσεία, υπάρχουν σε όλο τον κόσμο.

Μία γέννα που συμβαίνει μια φορά στις 200.000.000! Δείτε γιατί

Ένα μοναδικό ιατρικό επίτευγμα καταγράφηκε στη Βρετανία με τις τρίδυμες Φιόν, Μάντισον και Πέιτζ να κερδίζουν τις πιθανότητες και να επιζούν παρά το γεγονός ότι μοιράστηκαν στον ίδιο αμνιακό σάκο.

Η έγκυος ερωμένη επιτέθηκε στη νύφη! ΒΙΝΤΕΟ


Αυτή θεωρείται μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή μίας γυναίκας. Όμως για τη συγκεκριμένη νύφη, το όνειρο έγινε εφιάλτης, καθώς την ώρα που ο αγαπημένος της και αυτή ετοιμάζονταν να χορέψουν τον πρώτο τους χορό ως νεόνυμφο ζευγάρι, εμφανίστηκε η ερωμένη του, σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, φορώντας η ίδια δικό της νυφικό και εξαγριωμένη.

Σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής η Κίνα



Συνεχείς περιπολίες στη νέα ζώνη αναγνώρισης αεράμυνας στην ανατολική Θάλασσα της Κίνας, συνεχίζει να πραγματοποιεί η κινεζική πολεμική αεροπορία, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση «υψίστης επιφυλακής», σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε από το Πεκίνο το υπουργείο Αμυνας.

NSA: Στo στόχαστρo η σεξoυαλική δραστηριότητα ισλαμιστών στo ίντερνετ

Η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (NSA) συνέλεγε στοιχεία σχετικά με την σεξουαλική δραστηριότητα επιφανών ισλαμιστών στο ίντερνετ, προκειμένου να τους υπονομεύσει, σύμφωνα με νέο έγγραφο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Εντουαρντ Σνόουντεν.

Aυτoσχέδια βλήματα εκτoξεύτηκαν κoντά σε αμερικανική βάση στo Tόκιo


Δύο αυτοσχέδια βλήματα εκτοξεύθηκαν τη νύχτα της Πέμπτης προς την Παρασκευή κοντά σε αμερικανική βάση στην περιοχή του Τόκιο χωρίς να προκληθούν θύματα ούτε ζημιές, ανακοίνωσε η ιαπωνική αστυνομία.

Η εκδίκηση της μαφίας: Τον τάισαν ζωντανό στα γουρούνια


Μία τρομερής αγριότητας δολοφονία εκδίκησης – ενδεικτική των πρακτικών της μαφίας στην Ιταλία – έρχεται στη δημοσιότητα, μετά από τη σύλληψη διαβόητου μαφιόζου από την Καλαβρία, κατά την επιχείρηση «Ερινύες» της ιταλικής αστυνομίας.

"Πολύ σύντομα οι ΗΠΑ θα έχουν μια γυναίκα πρόεδρο"

Μια γυναίκα θα βρίσκεται "πολύ σύντομα" στη θέση του, δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα σε συνέντευξή του που θα μεταδοθεί σήμερα.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Δύο αλλοδαπές έκαναν πιάτσα στην Λευκωσία. Σταμάτησαν ακόμη και περιπολικό της αστυνομίας

Σύμφωνα με την Αστυνομία, με βάση τα υπό διερεύνηση στοιχεία, οι δύο 20χρονες, γύρω στη μία τα ξημερώματα σήμερα, βρίσκονταν σε περιοχή της Λευκωσίας και έκαναν σήμα σε διερχόμενα οχήματα για να σταματήσουν, καθώς και σε όχημα της Αστυνομίας, το οποίο δεν έφερε διακριτικά.

Αυτή είναι η 43χρονη γυναίκα που έσφαξε Αλβανός στην Πάτρα

Το έγκλημα με θύμα την 43χρονη γυναίκα, έγινε το πρωί στην περιοχή Μποζαΐτικα της Πάτρας, ενώ ο 33χρονος δράστης, λίγη ώρα μετά τον φόνο, παραδόθηκε στην Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δολοφόνος που είναι Αλβανός κατακρεούργησε με μαχαίρι την άτυχη γυναίκα μέσα στο σπίτι της.

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις κατέρχονται την Δευτέρα οι οδηγοί λεωφορείων

Σε νέες απεργιακές κινητοποιήσεις υποχρεώνεται να προχωρήσει από τη ερχόμενη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου το προσωπικό των εταιρειών Λεωφορείων διεκδικώντας τα δεδουλευμένα ημερομίσθια του εβρισκόμενο για μια ακόμη φορά στο μέσο των διαφορών που έχουν το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων με τις 6 εταιρείες Λεωφορείων.
 

TEA FOR TWO - PAPHOS

Μπαρ, καφετέρια. εστιατόριο. 
First established in 1991 Tea for Two has become almost an culinary institution in Paphos and with a total of 3 sites you are spoiled for choice!.
We specialise in English Cuisine using the finest english products. We pride ourselfs in the care we take to cook for you a wide range of meals and sweets to the highest standards. Everything we do uses the freshest ingridents in a way that makes eating at Tea for two so very special.

Ο ομογενής από την Αιτωλοακαρνανία που είπε "όχι" σε 10 εκατομμύρια δολάρια! Διαβάστε την ιστορία!!!

«Ακόμα και αν μου δώσουν ένα δισεκατομμύριο δεν το πουλάω το κτήριο», διευκρινίζει ο Λούις Γκριτσίπης από την Αιτωλοακαρνανία - Την ώρα που το μικροσκοπικό εστιατόριό του σκίζει, ο 73χρονος συνεχίζει μέχρι και σήμερα να σνομπάρει τους «άχαρους ουρανοξύστες»...

Όλα τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Γιουρόπα Λιγκ

Ολοκληρώθηκε και η 5η αγωνιστική της φάσης των 12 ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί εκτός έδρας με 2-0 της Σαχτιόρ Καραγκαντί και να εξασφαλίζει την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού, ενώ την ελληνική ομάδα στους "32" ακολούθησαν οι Άλκμααρ, Γκενκ, Λιόν, Μπέτις, Τράμπζονσπορ, Λάτσιο, Ανζί, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Βαλένθια, Λουντογκόρετς, Ζάλτσμπουργκ, Έσμπιεργκ, Ρουμπίν, Φιορεντίνα, Ντνίπρο και Τότεναμ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των 12 ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ:

Πριν τα Χριστούγεννα o νόμος για τα γραφεία κηδειών

Πριν κλείσει η Βουλή για τις εορτές των Χριστουγέννων θα ψηφιστούν οι νόμοι για τα γραφεία κηδειών και τα κοιμητήρια των θρησκευτικών ομάδων ενώ δεν φαίνεται να μπορεί να ψηφιστεί σε νόμο εντός του 2013 το νομοσχέδιο για την αποτέφρωση των νεκρών.

Στην πεντάδα του Europa League o Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Στην τέταρτη θέση της λίστας των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στο Europa League, πέρασε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης


Κλοπή κυνηγετικού όπλου στην Πάφο


Υπόθεση κλοπής κυνηγετικού όπλου εξετάζει η αστυνομική διεύθυνση Πάφου.
Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας  καταγγέλθηκε στη 1:45 τα ξημερώματα από 53χρονο από την Πάφο ότι μεταξύ των ωρών δώδεκα τα μεσάνυκτα και 1:30 το πρωί και ενώ βρισκόταν εκτός της οικίας του, άγνωστο πρόσωπο έκλεψε από το αυτοκίνητό του το κυνηγετικό του όπλο, αξίας 800 ευρώ.

18 Ελλαδίτης φοιτητής νεκρός σε νέο θανατηφόρο δυστύχημα στην Λευκωσία

Νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε χθες βράδυ με θύμα 18χρονο, στη Λευκωσία.
Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, στις 10.30 χθες βράδυ 18χρονος φοιτητής από την Ελλάδα οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στην οδό Δημοκρίτου στην Παλλουριώτισσα με συνεπιβάτη επίσης 19χρονο φοιτητή από την Ελλάδα.

Ήττα για τον Απόλλωνα στην Τουρκία

Υπέκυψε στην ανωτερότητα της Τραπεζούντας και έχασε με 4-2 (23', 61', 83' Αντίν, 25' Αϊντόγκντου / 68' Γκιέ Γκιέ, 80' Σανγκόι) ο Απόλλωνας στο «Χουσεΐν Αβνί Ακέρ» στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ.

Παράλυτοι ελέγχουν το καροτσάκι μόνο με τη γλώσσα τους!

Οι σοβαρά παράλυτοι άνθρωποι από το λαιμό και κάτω θα μπορούν στο μέλλον να κινούν τα αναπηρικά καροτσάκια τους μόνο με τη γλώσσα τους, χάρη σε ένα πρωτοποριακό ασύρματο σύστημα που ανέπτυξαν αμερικανοί ερευνητές. 

Κανελόνια μπολονέζ στο φούρνο

Υλικά για 4 άτομα:
1 πακέτο (250 γρ.) κανελόνια
¾ του κιλού μοσχαρίσιου κιμά
½ ποτηράκι κόκκινο κρασί
1 ξυλάκι κανέλα
2 κουταλιές της σούπας ξερό βασιλικό
1 κρεμμύδι τριμμένο
2 τριμμένες ντομάτα
500 γρ. passata.

Νεαρός καταζητείται από τις Βρετανικές Βάσεις

Τον 22χρονο Στέφανο Πανάρετο από το Τραχώνι Λεμεσού, ο οποίος πριν από μια εβδομάδα κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων για υπόθεση απόπειρας φόνου και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 8 χρόνων, εξακολουθούν να αναζητούν οι Βρετανικές Βάσεις.

Η Κύπρος στη "μαύρη λίστα" της Ρωσίας

Με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της η ρωσική οικονομική εφημερίδα Vedomosti υπό τον τίτλο "Ρωσία: Η Κύπρος τέλος", αναφέρει πως αξιωματούχος του ρωσικού Yπουργείου Οικονομικών προειδοποιεί Κύπρο και Λουξεμβούργο ότι κινδυνεύουν να ενταχθούν στη "μαύρη λίστα" την οποία καταρτίζει η Μόσχα και περιλαμβάνει κράτη σε βάρος των οποίων εφαρμόζονται ειδικά μέτρα, διότι λειτουργούν ως υπεράκτιοι οικονομικοί προορισμοί.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ιστορίες του Γιάννη Τζώρτζη από την Σκόπελο

ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΙΝΩΣ ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ.

Ο ΠΑΟΚ “σφράγισε” έτσι το εισιτήριο του για τους “32” του Europa League

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το ματς με διάθεση να κρατήσει μπάλα και έχοντας τον Σωτήρη Νίνη σε καλή μέρα προσπάθησε να κλείσει τους γηπεδούχου στην άμυνα τους. Οι Καζάκοι είχαν αμυντικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι τους, αλλά όποτε έβγαιναν στην αντεπίθεση ήταν πολύ επικίνδυνοι.

Ζευγάρι στην Αριζόνα κρατούσε φυλακισμένες τις τρεις κόρες του για δύο χρόνια

Αντιμέτωπο με σοβαρές κατηγορίες είναι ένα ζευγάρι από το Τούσον της Αριζόνα στις ΗΠΑ που συνελήφθη γιατί κρατούσε σε συνθήκες αιχμαλωσίας τις τρεις κόρες του για διάστημα περίπου δύο ετών.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να σφραγίσει από σήμερα την πρόκριση στους «32» του Europa League

Την πρώτη του νίκη μετά από 483 μέρες μακριά από την Τούμπα θα επιδιώξει να πάρει ο ΠΑΟΚ στην μακρινή Αστάνα, όπου αντιμετωπίζει την Σαχτιόρ Καραγκάντι για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League (17:00, ANT1).

Δείτε τις γυμνές φωτογραφίες της Τζάκι Ωνάση που σκανδάλισαν τον πλανήτη. Αποκαλυπτικές ΦΩΤΟ


Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού


Ένοπλη ληστεία με το «καλημέρα» στο Συνεργατικό Ταμιευτηρίου Λεμεσού, με λεία 19,485 ευρώ.
 

Πτώματα ζεύγους Ελλήνων εντοπίστηκαν στην Αυστραλία

Τα πτώματα ενός ζευγαριού Ελλήνων με καταγωγή από το Καστράκι του νομού Τρικάλων βρέθηκαν μέσα στο σπίτι τους στο Revesby στα νοτιο -δυτικά του Σίδνεϊ.

Αποκαλυπτική η νεαρή που χορεύει σε κλαμπ της Αθήνας. ΦΩΤΟ


Ένοπλη ληστεία σε Συνεργατικό στην Λεμεσό

Εκτός ελέγχου πλέον οι ληστείες στην Κύτπρο. 
Ένοπλη ληστεία διαπράχθηκε το πρωί σε υποκατάστημα του συνεργατικού ταμιευτηρίου στη Σπύρου Κυπριανού.

Νέα υπόθεση παράνομου ηλεκτρονικού τζόγου στην Λεμεσό

Οκτώ πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών που πιστεύεται ότι σχετίζονται με τον παράνομο τζόγο, κατασχέθηκαν στη Λεμεσό.

Πυρκαγιά ξέσπασε στην Δερύνεια


Ζημιές ύψους 4,500 ευρώ προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα το πρωί σε αγροικία στη Δερύνεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στη Δερύνεια προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στην αγροικία και κατέστρεψε ένα παλιό αυτοκίνητο. Οι ζημιές υπολογίζονται γύρω στις 4,500 ευρώ.

Υπόθεση απαγωγής και ξυλοδαρμού 26χρονου από το Πισσούρι, εξετάζει η αστυνομία

Όπως κατήγγειλε το θύμα, η απαγωγή διαπράχθηκε στις 16 του μήνα, όταν άγνωστο του πρόσωπο προσέγγισε τον 26χρόνο ενώ αυτός βρισκόταν σε καφενείο στο Πισσούρι και του ζήτησε να τον μεταφέρει στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Πάφου διότι ο ίδιος δεν είχε μέσο μεταφοράς.

Νέα ένοπλη ληστεία σε περίπτερο στην Λεμεσό

Η ληστεία διαπράχθηκε στις 2.10 τα ξημερώματα σε περίπτερο στην οδό Ανοικοδομήσεως στον Άγιο Αθανάσιο.  Ο άγνωστος κουκουλοφόρος, εισήλθε στο περίπτερο και προτάσσοντας πιστόλι, ζήτησε στην αγγλική γλώσσα τις εισπράξεις.