Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Αυτός ο δάσκαλος συνελήφθη για ανάρμοστη σχέση με 14χρονη μαθήτριά του

Τόσο ο 24χρονος όσο και η 14χρονη παραδέχθηκαν ότι έκαναν στοματικό έρωτα ο ένας στον άλλο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες τουλάχιστον.


Αντιμέτωπος με εννέα κατηγορίες είναι ένας 24χρονος δάσκαλος σε χριστιανικό σχολείο των ΗΠΑ, αφού πιάστηκε σε… άσεμνη στάση με μια 14χρονη μαθήτριά του. Το ανάρμοστο ζευγάρι εντόπισε ένας αστυνομικός στο αυτοκίνητο του δασκάλου.
Ο Έρικ Μπίζλι δίδασκε Βιολογία στο Λουθηρανικό Χριστιανικό Σχολείο «Σιών» της Φλώριντας. Σύμφωνα με το τοπικό αστυνομικό τμήμα, αυτός και η μαθήτρια βρέθηκαν «μερικώς γυμνοί» στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του. Ο Μπίζλει κατηγορείται ότι διατηρούσε ανάρμοστη σεξουαλική σχέση με τη μαθήτρια.
Τόσο ο 24χρονος όσο και η 14χρονη παραδέχθηκαν ότι έκαναν στοματικό έρωτα ο ένας στον άλλο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες τουλάχιστον. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο όχημα, ο αστυνομικός ανακάλυψε ότι ο δάσκαλος είχε αποστείλει στο τηλέφωνο της κοπέλας και μια γυμνή του φωτογραφία καθώς και βίντεο.
Στον 24χρονο απαγγέλθηκαν εννέα κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και δύο κατηγορίες για αποστολή άσεμνου υλικού σε ανήλικους. Ο Μπίζλει αφέθηκε ελεύθερος αφότου κατέβαλε εγγύηση 92.000 δολαρίων. 


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: