Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Δύο 23χρονοι και ένα μικρό αγοράκι τραυματίστηκαν από κροτίδες στην Λάρνακα

Τρεις ελαφριοί τραυματισμοί καταγράφηκαν χθες το βράδυ στην επαρχία Λάρνακας, δύο 23χρονων και ενός τρίχρονου αγοριού.
23χρονος ενω βρισκόταν σε περιοχή στα Λειβάδια Λάρνακας, άγνωστο πρόσωπο έριξε κροτίδα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στη δεξιά γωνιά της γνάθου.


Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκε.

Στην Ορόκλινη, από ρίψη κροτίδας από άγνωστο πρόσωπο, τραυματίστηκε ελαφρά κάτω από το μάτι 23χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκε.
Στην Αραδίπου, τρίχρονο αγοράκι τραυματίστηκε πάνω από το αριστερό βλέφαρο από ρίψη κροτίδας που έριξε άγνωστος.
Όσον αφορά τις κροτίδες, η Αστυνομία κατέσχεσε αρκετές και χθες το βράδυ, σε όλες σχεδόν τις επαρχίες.
Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία, εντοπίστηκαν στην κατοχή 14χρονου 68 κροτίδες, ένα πτυσσόμενο ρόπαλο και ένα μαχαίρι με λεπίδα μήκους 9,5 εκατοστών. Ο νεαρός συνελήφθη και αφού κατηγορήθηκε στην παρουσία του πατέρα του, αφέθηκε ελεύθερος.
Επίσης, σε ανοικτό χώρο στη Λευκωσία, εντοπίστηκαν 18 κροτίδες torpill και κατασχέθηκαν.
Πσράλληλα, στη Λεμεσό συνελήφθη ένα πρόσωπο μετά από πληροφορία για ρίψη κροτίδων από νεαρούς σε περιοχή της Λεμεσού.
Τα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή μετά από πληροφορία που λήφθηκε όπου εντόπισαν ομάδα νεαρών προσώπων να ρίχνει κροτίδες. Μόλις οι νεαροί αντιλήφθησαν τους αστυνομικούς τράπηκαν σε φυγή.
Ανακόπηκε 21χρονος ο οποίος προηγουμένως είχε πετάξει βαλιτσάκι το οποίο είχε στην κατοχή του. Στο τσαντάκι εντοπίστηκαν συνολικά 42 κροτίδες οι οποίες κατασχέθηκαν ενώ ο 21χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
Στην επαρχία Αμμοχώστου μέλη της Αστυνομίας ερεύνησαν την οικία και υποστατικά 18χρονου όπου εντοπίστηκε ένα πιάτο το οποίο περιείχε ποσότητα από λειωμένα αστεράκια – βεγγαλικά, 44 πακέτα αστεράκια και βεγγαλικά, κολλητική ταινία, τρεις μεταλλικές σωλήνες μήκους 79, 54 και 52 εκατοστών, κλειστές στις άκριες με σφυρηλάτηση και μια μεταλλική ένωση τύπου «ταυ» διαστάσεων 18 και 15 εκατοστών.
Στην επαρχία Λάρνακας μέλη της Αστυνομίας ερεύνησαν αυτοκίνητο 25χρονου, με τη γραπτή συγκατάθεσή του, το οποίο βρισκόταν στην περιοχή Βεργίνας.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν 4 μεταλλικές αυτοσχέδιες κροτίδες. Οι τρεις ήταν διαμέτρου 4 εκατοστών και μήκους 25 εκατοστών ενώ η μία είχε διάμετρο 20 εκατοστά και μήκος 50 εκατοστά.
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του όπου εντοπίστηκαν διάφορα τεκμήρια που σχετίζονται με την κατασκευή αυτοσχέδιων κροτίδων και ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.
Τέλος, σε δύο περιοχές της επαρχίας Λάρνακας, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν συνολικά 90 κροτίδες τύπου torpill οι οποίες και κατασχέθηκαν.


αλήθεια online

Δεν υπάρχουν σχόλια: