Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Αυτοκτόνησε με την ζώνη της τελικά η 26χρονη Ρουμάνα στη Λάρνακα

Σε «ασφυξία συνεπεία απαγχονισμού δια βρόχου» οφείλεται ο θάνατος της κοπέλας από τη Ρουμανία ηλικίας 26 χρόνων, την οποία βρήκε νεκρή στο διαμέρισμα τους, στην Οδό Αριάδνης στη Λάρνακα, χθες βράδυ ο 36χρονος σύζυγος της ιρακινής καταγωγής. Η Αστυνομία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια.


Σύμφωνα με την Αστυνομία φαίνεται ότι η 26χρονη φαίνεται να έθεσε τέρμα στη ζωή της με τη χρήση της ζώνης της. Η κοπέλα προέβη στην ενέργεια αυτή την ώρα που ο σύζυγος της μαζί με την τρίχρονη κόρη τους βρισκόταν για ψώνια σε φρουταρία. Μάλιστα για να αποδείξει ότι πραγματικά βρισκόταν εκτός του διαμερίσματος για αρκετή ώρα, ο σύζυγος είχε προσκομίσει στην Αστυνομία και απόδειξη αγοράς από τη φρουταρία.
Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην Αστυνομία ο σύζυγος της 26χρονης, γύρω στις επτά χθες το απόγευμα είχε φύγει από το διαμέρισμα για ψώνια και όταν επέστρεψε στο σπίτι γύρω στις οκτώ το βράδυ βρήκε τη γυναίκα του αναίσθητη. Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία μέλη της οποίας μετέβησαν στο διαμέρισμα και εντόπισαν την γυναίκα νεκρή με ίχνη στραγγαλισμού στο λαιμό της.
Από τα ίχνη αυτά οι ανακριτές της Αστυνομίας αρχικά οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως να οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια.
Ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους διενήργησε το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας και όπως αποφάνθηκε ο θάνατος της οφείλεται σε «ασφυξία συνεπεία απαγχονισμού δια βρόχου».

αληθεια online

Δεν υπάρχουν σχόλια: