Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Στο κελί 33χρονος στην Πάφο για κλοπή ηλεκτρικών καλωδίων

Στη σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής ηλεκτρικών καλωδίων από ανεγειρόμενη οικοδομή στη Γεροσκήπου.


Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας , υπάλληλος εταιρείας σε υπό ανέγερση οικοδομή στη Γεροσκήπου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι γύρω στις 19:00 χθες το απόγευμα είδε δύο πρόσωπα να κινούνται ύποπτα. Ο υπάλληλος, που είναι φρουρός στην εταιρεία, ειδοποίησε τον υπεύθυνο της εταιρείας και ακολούθως την Αστυνομία.
Αστυνομικοί έσπευσαν στην σκηνή και με τη βοήθεια του φρουρού της εταιρείας εντόπισαν δύο πρόσωπα να κινούνται ύποπτα στο μέρος, τα οποία μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών τράπηκαν σε φυγή. Ο φρουρός της εταιρείας κατάφερε να ακινητοποιήσει τον ένα εκ τον δύο και αφού τον ανέκοψε διαπιστώθηκε ότι στην κατοχή του είχε ηλεκτρικά καλώδια σε καρούλια αλλά και κομμάτι από χάλκινους σωλήνες.
Όπως διαπιστώθηκε ακολούθως, πρόκειται για 33χρονο κάτοικοι Πάφου. Ο υπεύθυνος της οικοδομής που έσπευσε στο μέρος, όταν κλήθηκε από την Αστυνομία ύστερα από έλεγχο που διενήργησε διαπίστωσε ότι από την ανεγειρόμενη οικοδομή είχε αφαιρεθεί μεγάλη ποσότητα ηλεκτρικών καλωδίων η αξία των οποία ανέρχεται στα 500 ευρώ, ενώ η ζημιά που προκλήθηκε από την αφαίρεση τους και για τις  εργασίες επανεγκατάστασης τους υπολογίζεται στις 10 χιλ. ευρώ.
Σε έρευνα που ακολούθησε στα υποστατικά του 33χρονου δεν ανεβρέθηκε οτιδήποτε.


http://www.sigmalive.com/news/local/119752#sthash.yoqVbb4c.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: