Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

35χρονη έφτασε στο αεροδρόμιο Πάφου φορτωμένη ναρκωτικά. Η αστυνομία πέρασε χειροπέδες και σε δύο συνεργάτες της στην Λευκωσία την ώρα του κοντραμπάντου


Τρία κιλά κάνναβης και αριθμό φυτών κάνναβης εντόπισε η αστυνομία μετά από συντονισμένη επιχείρηση της ΥΚΑΝ στην Πάφο και τη Λευκωσία.

Τα τρία κιλά κάνναβης  εντοπίστηκαν στις αποσκευές 35χρονης γυναίκας που έφτασε από τις Βρυξέλλες, στη Κύπρο, χθες το μεσημέρι, μέσω του αεροδρομίου Πάφου. Έχοντας πληροφορίες για εισαγωγή μέσω αεροδρομίου μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, τα μέλη της  ΥΚΑΝ Πάφου έστησαν καραούλι και όταν αφίχθηκε η πτήση χθες το μεσημέρι, «παρέλαβαν» για έρευνα τις αποσκευές της συγκεκριμένης αλλοδαπής. 

Αφού διαπίστωσαν ότι η πληροφορία ήταν σωστή, καθώς στη βαλίτσα εντοπίστηκαν δύο πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν 2 κιλά και 819 γραμμάρια καλής ποιότητας κάνναβης, αποφάσισαν ελεγχόμενη παράδωση, έτσι άφησαν τη βαλίτσα με τα ναρκωτικά να περάσει στα χέρια της γυναίκας που την έφερε στη Κύπρο.  Στη συνέχεια την έθεσαν  υπό παρακολούθηση, για να εντοπίσουν τους παραλήπτες.

Η γυναίκα «οδήγησε» τους ανακριτές σε συγκεκριμένο χώρο στη Λευκωσία, όπου συναντήθηκε με δύο πρόσωπα, ένα 24χρονο και ένα 18χρονο.  Την ώρα του κοντραμπάντου, τα μέλη της ΥΚΑΝ αποκάλυψαν τις ταυτότητες τους και πέρασαν χειροπέδες και στους τρεις.  Πέραν των τριών κιλών κάνναβης που υπήρχαν στη βαλίτσα της 35χρονης, από έρευνα που διενεργήθηκε στην κατοικία του 24χρονου εντοπίστηκαν τρία φυτά κάνναβης.  Ο 24χρονος είχε μετατρέψει το υπνοδωμάτιο του σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο όπου καλλιεργούσε τα παράνομα φυτά. 
Οι τρεις τέθηκαν υπό κράτηση και το πρωί θα οδηγηθούν ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=11570&catid=9#sthash.CQO0E1av.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: