Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Aυτός είναι ο 27χρονος Aντρέας Αλεξάνδρου που έχασε το μάτι του στα επεισόδια έξω από το ΓΣΠ


Ανδρέα μου, πρέπει να φανείς δυνατός και ψύχραιμος… θα βλέπεις από εδώ και πέρα με το ένα μάτι, δυστυχώς το δεξί μάτι το χάσαμε, θα μπορείς να εργάζεσαι», ήταν τα λόγια του ιατρού όταν ανακοίνωνε το πρωί στον άτυχο οπαδό του ΑΠΟΕΛ,  που έπεσε θύμα των επεισοδίων  που έγιναν πριν τον ντέρμπι ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ, τη δυσάρεστη εξέλιξη για την υγεία του.


 «Η ψυχολογία του είναι καλή,  μπορεί να μιλήσει χρειάζεται όμως ξεκούραση»,  είπε στο livenews ο πατέρας του 27χρονου Αντρέα Αλεξάνδρου, Αλέκος. «Το κατάλαβε … η πρώτη του κουβέντα ήταν παπά το μάτι μου;Εγώ του είπα μην φοβάσαι».
«Ο Αντρέας είναι απογοητευμένος, λέει ότι δεν θα ξανά πάμε (γήπεδο). Φτάνει πια, ήταν η τελευταία φορά», πρόσθεσε ο πατέρας.

Στην συνέχεια περιέγραψε πως έγιναν τα γεγονότα. Οι δυο ξεκίνησαν παρέα με το αυτοκίνητο τους από το Kαϊμακλί  για να πάμε στο γήπεδο,  ο πατέρας οδηγός και ο γιος συνοδηγός. «Δυστυχώς για κακή μας τύχη», ανέφερε ο πατέρας στο livenews, «εκόψαμε την πορεία του ΑΠΟΕΛ, αυτοί σταμάτησαν πάνω στην γέφυρα, είδαμε και απέναντι τους ΑΕΛίστες,  είπα του Αντρέα αυτοί θα σκοτωθούν, θα τσακωθούν σίγουρα». 

Προχωρήσαμε, ανέπτυξα ταχύτητα  (για να φύγουμε), για κακή μας τύχη εκόψαμε πάνω στους Αελίστες που εμπαίναν μες τα γήπεδα του Nuevo Campo, εκεί που είναι το ίδρυμα Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, ήταν 50, 60 άτομα και εκεί έγινε το κακό, μας έριξαν την πέτρα». «Ήταν τεράστια πρέπει να εσπάζαν το πεζοδρόμιο και επετάσσαν μας τις», ανέφερε ο κύριος Αλέκος, προσθέτοντας, τι σημασία… έχει το παιδί μου έχασε το μάτι του». «Έτρεχαν αίματα από το πρόσωπο του και αμέσως πήγαμε Πρώτες Βοήθειες. Όλα αυτά γύρω στις 05:00 το απόγευμα.  Στις 09:00 το βράδυ τον έβαλαν στο χειρουργείο μέχρι τις 03:00 τα ξημερώματα. Δεν φαντάζεστε τι αγωνία, είναι για να πελλανίσκεις, μόνον εάν είσαι γονιός καταλαβαίνεις», είπε.

 Εξέφρασε επίσης την απογοήτευση του, διότι δεν τους προσέγγισε κανείς από την κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι αδιανόητο. Τον νεαρό επισκέφθηκε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και αύριο αναμένεται να μεταβούν στο νοσοκομείο όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

showbiz.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: