Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

«Έλα στην Τούμπα»


Επιστολή-πρόσκληση στον Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να παρακολουθήσουν μαζί τη ρεβάνς Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, απέστειλε ο Ιβάν Σαββίδης



Σε μια κίνηση καλής θέλησης προκειμένου ν’ αποφορτιστεί το κλίμα ενόψει της ρεβάνς Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλομέτοχος του «δικεφάλου του Βορρά» έστειλε επιστολή στον Βαγγέλη Μαρινάκη, με την οποία τον καλεί να δώσει το «παρών» στην Τούμπα και να παρακολουθήσουν μαζί το σημαντικό παιχνίδι των ομάδων τους.

Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου ότι, ανάμεσα σε άλλα, ο Σαββίδης αναφέρει ότι «μπορεί να μας χωρίζουν αρκετά πράγματα, ωστόσο εκτιμώ ότι μπορούμε να τα παραμερίσουμε και να παρακολουθήσουμε μαζί ένα καθαρά αθλητικό γεγονός, το οποίο θα καθηλώσει τη χώρα».

Καταλήγοντας, δε, ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ υπενθυμίζει πως ο ίδιος βρέθηκε δυο φορές φέτος στο «Καραϊσκάκη» και εύχεται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ν’ αποδεχτεί την πρόσκλησή του και να κάνει το ίδιο τη Μεγάλη Τετάρτη στην Τούμπα.



Πηγή: sport-fm.gr

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: