Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Κουκουλοφόροι μπούκαραν σε οικία στην Λεμεσό, παλεψαν με τους ιδιοκτήτες και έφυγαν άπραγοι


Κουκουλοφόροι μπούκαραν στο σπίτι ζεύγους Ελληνοκυπρίων στο κέντρο της Λεμεσού στις 8 το βράδυ! Ακολούθησε πάλη μεταξύ των ληστών και του ιδιοκτήτη και του γιου του. 



Τραυματισμένος ο 52χρονος ιδιοκτήτης της οικίας και ο ένας εκ των δραστών που εξαφανίστηκαν  στο σκοτάδι.
Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννη Σωτηριάδη, ενώ το ζεύγος Ε/Κ βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τον γιο τους, κάποια στιγμή ακούστηκε κτύπημα στην πόρτα. Η σύζυγος άνοιξε την πόρτα και έντρομη αντίκρισε μπροστά της δυο άγνωστους της άντρες, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες.

Πριν καλά - καλά προλάβει ν' αντιδράσει η 48χρονη, ο ένας εκ των δύο την άρπαξε από το λαιμό, προτρέποντας την να καθίσει ήσυχη στον καναπέ. Ακολούθως και οι δύο κατευθύνθηκαν προς τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού, έγιναν όμως αντιληπτοί από το σύζυγο και το γιο της, οι οποίοι επιδεικνύοντας θάρρος αντιστάθηκαν με σθένος και πάλεψαν μαζί τους.

Η πάλη που ακολούθησε, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο σύζυγος στο πρόσωπο και να διακομιστεί σε ιδιωτική κλινική, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και απολύθηκε.  Ωστόσο, τραυματισμένος και χωρίς "κέρδος" έφυγε και ο ένας εκ των δύο δραστών, που δέχθηκε δύο χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη , από τον 27χρονο γιο.

Οι δύο δράστες, τράπηκαν κακήν κακώς σε φυγή από το σπίτι του 52χρονου, που διατηρεί χρυσοχοείο σε εμπορικό δρόμο της πόλης. Πίσω τους άφησαν σημαντικά τεκμήρια. Το ψεύτικο πιστόλι τους και το μαχαίρι που κρατούσαν, τη μία από τις δύο κουκούλες αλλά και κηλίδες αίματος, που πιθανόν να προδώσουν και την ταυτότητα τους.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού που έσπευσαν αμέσως στη σκηνή, άρχισαν έρευνες, οι οποίες επεκτείνονται και στα κρατικά και ιδιωτικά νοσοκομεία της πόλης, εξαιτίας του τραυματισμού του ενός εκ των δύο δραστών.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=11733&catid=9#sthash.dvve4HHJ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: