Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ παρουσιάζει το εκρηκτικό μοντέλο Ροζίτα Κεντάλα. Εργάζεται πλέον σε πρακτορείο του εξωτερικού. ΦΩΤΟ



Το 18χρονο, πανέμορφο μοντέλο Ροζίτα Κεντάλα από την Πάφο σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ, μίλησε για την έως τώρα πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ, τις επιτυχίες που είχε στην Κύπρο αλλά και την απόφαση που πήρε να εγκαταλείψει το Νησί και να εγκατασταθεί μόνιμα στο εξωτερικό, και συγκεκριμένα στην Φινλανδία απ' όπου κατάγεται η μητέρα της, συνεχίζοντας εκεί την καριέρα της.


Δηλώνει ικανοποιημένη από τα όσα πέτυχε στην Κύπρο αλλά θέλει να δοκιμάσει και στο εξωτερικό, όπου οι εποχές, όπως υποστηρίζει, για τον χώρο του μόντελινγκ δεν είναι καθόλου δύσκολες. Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ της εύχεται κάθε επιτυχία.



1.         Ροζίτα είσαι από την Πάφο και   επαγγελματίας μοντέλο. Πες μας μερικά πράγματα για την επαγγελματική σου πορεία.
Ξεκίνησα πριν 2 χρόνια να ασχολούμαι με το μοντελινγκ , έκανα επιδείξεις μόδας, φωτογραφήσεις σε περιοδικά και γενικά έκανα πολύ καλές δουλειές στην Κύπρο και τώρα είμαι σε πρακτορείο στο εξωτερικό και θα αρχίσω τα ταξίδια..

2.         Έχεις λάβει μέρος σε πολλές διοργανώσεις καλλιστείων αλλά και επιδείξεων μόδας σε Κύπρο και εξωτερικό;
Έλαβα μέρος στα καλλιστεία miss young cyprus 2011 όπου κέρδισα και το βραβείο και προσπάθησα τώρα στα καλλιστεία της Φινλανδίας όμως με κόψανε λόγω γλώσσας γιατί δεν τα μιλούσα και πολύ καλά.



3.         Τι σε ώθησε να ασχοληθείς επαγγελματικά με το μόντελινγκ; Απαιτούνται θυσίες;
Όταν πρωτοξεκίνησα το έπαιρνα για πλάκα και το έκανα γιατί άρεσε στην μητέρα μου όμως στη συνέχεια μου άρεσε και πλέον το παίρνω πολύ σοβαρά. Φυσικά και απαιτούνται θυσίες , ειδικά τώρα που φεύγω από Κύπρο θα αφήσω πίσω την καθημερινότητα μου , φίλους και οικογένεια, είναι δύσκολη αυτή η δουλειά.

4.         Είναι δύσκολες εποχές αυτές που διανύουμε για την δουλειά σου;
Στην Κύπρο όπως τα βλέπω ναι, δηλαδή πλέον δεν υπάρχουν χρήματα . Στο εξωτερικό όμως δεν ειναι καθολου δυσκολες οι εποχες .



5.         Πόσο εύκολο είναι να μπεις και να εξελιχθείς στον χώρο αυτό;
Είναι παρά πολύ δύσκολο και θέλει πολύ δουλειά. Μετά αν το έχεις εξελίσσεσαι..

6.                  Πρέπει να έχεις τις ανάλογες διασυνδέσεις στον χώρο του θεάματος και γενικά της σοουμπίζ για να μπορέσεις να πετύχεις ως μοντέλο;
Πιστεύω πρέπει να το τρέξεις πολύ και εννοείτε αν έχεις διασυνδέσεις ευκολύνεται κατά πολύ η δουλειά σου γιατί σε προτείνουν εδώ και εκεί..




7.                    Μας προανέφερες ότι σκοπεύεις να πας στο εξωτερικό να εργαστείς μόνιμα έτσι;
Πλέον είμαι σε πρακτορείο στο εξωτερικό και θα πάω μόνιμα προς το παρόν αλλά να δούμε πόσο θα αντέξω.


8.                    Πιστεύεις στην Κύπρο ότι  δεν έχεις αναγνωριστεί όσο θα έπρεπε στον χώρο σου και γιατί συμβαίνει αυτό;  
Όχι, πιστεύω όσα είχα να κάνω τα έκανα . Έκανα πολύ καλές δουλειές και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Απλά πλέον θέλω να δοκιμάσω και εξωτερικό .




9.         Έχεις κάποιο μοντέλο ως πρότυπο;
Μ´ αρέσει η Kate moss  και όλα τα μοντέλα της Victoria secret .

10.       Με ποια μοντέλα και ποιους οίκους μόδας έχεις συνεργαστεί στην έως τώρα πορεία σου;
Νομίζω αυτήν την ερώτηση θα μπορούσα να την απαντήσω καλύτερα σε λίγα χρόνια .



11.       Έχεις κάνει κάποιες σπουδές στο μόντελινγκ ή κάποιες άλλες;
Όχι, έκανα κάποια μαθήματα στο περπάτημα όταν ήμουν πολύ μικρή και τα αλλά όλα τα έχω δουλέψει από μόνη μου .


Δεν υπάρχουν σχόλια: