Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Πυροβολισμούς στον αέρα από τον πρώην κατάδικο Ανδρέα Ονουφρίου στην Λεμεσό. Πήγε η αστυνομία στο σπίτι για έλεγχο. ΦΩΤΟ


Καταζητείται ο πρώην κατάδικος Ανδρέας Ονουφρίου 63 ετών από τη Λεμεσό, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία θεωρείται επικίνδυνος.


Συγκεκριμένα κατά τον έλεγχο της αστυνομίας στην οικία του, ο κατάδικος κατάφερε να διαφύγει των αστυνομικών, ρίχνοντας πυροβολισμούς στον αέρα. Λίγο αργότερα ο Ανδρέας Ονουφρίου θεάθηκε να κυκλοφορεί πεζός στην περιοχή Ναάφη στη Λεμεσό.
Η αστυνομία προειδοποιεί ότι ο Ονουφρίου, κυκλοφορεί με έμφορτο στρατιωτικό τυφέκιο τύπου G3 σπαστό και θεωρείται επικίνδυνος.
Φορά μαύρα ρούχα και έχει καλυμμένο το κεφάλι του με μαύρη κουκούλα.
Η αστυνομία καλεί τους πολίτες όπως επικοινωνήσουν οι πολίτες στα τηλέφωνα   25805511, 25805054 ή στη Γραμμή του Πολίτη στο 1460, αν έλθει στην αντίληψή τους  ο κατάδικος.  
Σημειώνεται ότι το 1996 είχε καταδικαστεί σε 18ετή φυλάκιση για απόπειρα δολοφονίας δικαστή στη Λεμεσό και αποφυλακίστηκε το 2008. Κατά το 2012 η Αστυνομία κατονόμασε τον Ονουφρίου, ως τον ηθικό αυτουργό του υπό διερεύνηση σχεδίου δολοφονίας του Γενικού Εισαγγελέα Πέτρου Κληρίδη, το οποίο σύμφωνα με τις Αρχές Ασφαλείας, απετράπη την υστάτη μετά από συντονισμένη επιχείρηση.


http://www.sigmalive.com/news/local/120326#sthash.bT7z02Go.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: