Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Χωρίς τρεις βασικούς στον τελικό ο ΠΑΟΚ

Πήρε την πρόκριση, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας – Δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις «βασικούς», πληρώνοντας τα νεύρα τους.


Πύρρειος αποδείχθηκε η πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Κι αυτό διότι τα νεύρα ανάμεσα στους παίκτες, κόστισαν κάρτες σε αυτούς των Θεσσαλονικέων ενόψει του τελικού με τον Παναθηναϊκό. 
Νάτχο και Κατσουράνης αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα απ” τον Μάνταλο για… επεισόδια, ενώ ο χρυσός σκόρερ των γηπεδούχων κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Αθανασιάδης δέχθηκε κίτρινη για διαμαρτυρία, με αποτέλεσμα να χάνει εξίσου το τελευταίο ραντεβού της κούπας, καθώς έφτασε στο όριο.
Στο μεταξύ, ως… τιμωρία του Ολυμπιακού για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου είδε την πρόκριση του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. «Ήμασταν μια ομάδα. Παλέψαμε για την αξιοπρέπεια και την τιμή του ΠΑΟΚ. Ήταν ένας πραγματικός αγώνας. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που με άκουσαν όταν κατέβηκα στον αγωνιστικό χώρο. Είχα εγγυηθεί ότι όλα θα πάνε καλά, έτσι κι έγινε», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου». «Κατά τη δική μου άποψη, ο Θεός δεν μας γύρισε την πλάτη. Έπρεπε να τιμωρήσουμε τον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι βλέπετε τη διαφορά στις συμπεριφορές. Θα ήμουν πιο ευτυχισμένος αν έβλεπα το ματς από τη Θύρα 4. Αναγκάστηκα να κατέβω για να διατηρήσω την ασφάλεια». 
Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: