Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Δείτε ποια είναι η πιο σκληρή δουλειά του κόσμου! ΒΙΝΤΕΟ


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια είναι η πιο σκληρή και δύσκολη δουλειά του κόσμου; Οι περισσότεροι από εσάς ίσως όχι, γιατί πολύ απλά δεν σας αφορά! 


Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!!!

Κι όμως, ένα ξένο διαφημιστικό πρακτορείο, το Mullen, αποφάσισε να κάνει ένα μικρό test για λογαριασμό ενός πελάτη ο οποίος αποκαλύπτεται μόνο στο τέλος, προκειμένου να μας δείξει ότι ίσως η πιο σκληρή και απαιτητική δουλειά του κόσμου, να μην είναι τόσο... μακρινή όσο μας ακούγεται!
Με μόλις 24 αιτήσεις, οι οποίες περνούν από διαδικτυακή συνέντευξη, αυτό που στην αρχή ακούγεται σχετικά λογικό, καταλήγει να είναι το λιγότερο τρομακτικό! Οι απαιτήσεις της θέσης αυτής λοιπόν, είναι μεταξύ άλλων, συνεχής ορθοστασία 24 ώρες το 24ωρο, μηδενικός ύπνος, καμία απολύτως αργία και γιορτή, ένα γεύμα στο πόδι και άριστη γνώση ιατρικής αλλά και οικονομικών!

Όπως καταλαβαίνετε, κανένας από τους υποψηφίους δεν ενθουσιάστηκε ακούγοντας όλα αυτά, ενώ η άρνησή τους έγινε κάτι παραπάνω από κατηγορηματική όταν άκουσαν και το... ύψος του μισθού το οποίο θα ανέρχεται στα 0 δολάρια!
Ωστόσο, μία τεράστια έκπληξη περίμενε τους υποψηφίους στο τέλος της συνέντευξης! Δείτε το video και θα καταλάβετε τι εννοούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια: