Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Φίσκα τα ξενοδοχεία Πάφου και Αμμοχώστου το Πάσχα

Ικανοποιημένοι οι ξενοδόχοι από την πληρότητα στα τουριστικά καταλύματα της εγχώριας αγορά κατά την Πασχαλινή περίοδο.  Αρκετοί είναι οι Κύπριοι που ταξίδεψαν αυτές τις μέρες και στο εξωτερικό

Εμφανώς καλύτερη η εικόνα φέτος  της τουριστικής αγοράς σε σύγκριση με το περσινό Πάσχα.  Ικανοποιημένοι οι ξενοδόχοι από την πληρότητα των τουριστικών καταλυμάτων.

 «Μια δημόσια ευχαριστώ προς τους συμπατριώτες μας οι οποίοι αξιοποίησαν τις ελκυστικές προσφορές που ήταν στη διάθεσή τους και σε συγκερασμό με το ότι υπήρχε μια αυξητική τάση ροής εισερχόμενου τουρισμού από το εξωτερικό λόγω του ότι συνέπεσε φέτος το καθολικό με το ορθόδοξο Πάσχα υπήρχε μια αρκετά ψηλή πληρότητα στα πλείστα των ξενοδοχείων μας», εξέφρασε ο ΓΓ του Παγκυπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων Ζαχαρίας Ιωαννίδης.
Τόσο οι Κύπριοι όσο και οι τουρίστες επέλεξαν κατά κύριο λόγο τα ξενοδοχεία της Πάφου και της ελεύθερης Αμμοχώστου. Αρκετοί συμπατριώτες μας ταξίδεψαν αυτές τις μέρες και στο εξωτερικό.
«Επέλεξαν Ελλάδα και Κεντρική Ευρώπη και ναυλωμένες πτήσεις για Κέρκυρα.. πολύ καλή η εικόνα, αισιόδοξα τα μηνύματα», δήλωσε ο Επίτιμος Πρόεδρος των Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Άκης Κελεπέσιης
Συγκρατημένη αισιοδοξία επικρατεί από ξενοδοχειακούς και  τουριστικούς φορείς και για την καλοκαιρινή σεζόν.

Μέχρι τότε οι ξενοδόχοι ποντάρουν σε ελκυστικές τιμές που αρχίζουν από 15 ευρώ για διαμονή σε διαμέρισμα και από 20 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου.
«Γίνεται έκκληση προς τους συμπατριώτες μας να αξιοποιήσουν τις ελκυστικές προσφορές που υπάρχουν. " Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι με βάση τους προγραμματισμούς των πτήσεων και η προσπάθεια όλων είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό να δείξουμε στο εξωτερικό ότι υπάρχει ασφάλεια και σταθερότητα στο νησί», είπε ο κ. Ιωαννίδης.  
«Οι Κύπριοι άρχισαν ήδη τις κρατήσεις τους . Τα πακέτα των ταξιδιωτικών γραφείων είναι έτοιμα και πιστέυω πως θα έχουμε μια πολύ καλή τουριστική περίοδο», σημείωσε ο κ. Κελεπέσιης .
Οι αρμόδιοι τονίζουν τη σημασία επιμήκυνσης της τουριστικής περίοδου και της προσέλκυσης χειμερινού τουρισμού, προς όφελος της κυπριακής οικονομίας γενικότερα.

http://www.sigmalive.com/news/local/119679#sthash.FkKq3rl4.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: