Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Στον τελικό κυπέλλου Κύπρου ο Ερμής. Χαρές και πανηγύρια


Ο Ερμής επικράτησε με 4-1 στην παράταση επί του Απόλλωνα στο "Αμμόχωστος", κατάφερε ν' ανατρέψει το σε βάρος του 2-1 από το πρώτο παιχνίδι και πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία του. Στις 21 Μαΐου θα αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ. 


Οι "φτεροπόδαροι" θα αγωνιστούν σε τελικό κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία τους. 
Η ομάδα του Νίκου Παναγιώτου, έδειξε "ψυχή"! Ο Παπαθανασίου στην παράταση πήρε την ομάδα του από το χέρι και την οδήγησε στη νίκη. Και στέρησε έτσι την ευκαιρία στον Απόλλωνα να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο.

Ο Ερμής άνοιξε το σκορ με τον Ταγκπατζούμι στο 58` και ο Απόλλωνας ισοφάρισε στο 61` με τον Σανγκόι.
Στο 85` με απευθείας κτύπημα φάουλ ο Ταραλίδης έβαλε μπροστά τον Ερμή (2-1) ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ του πρώτου αγώνα και οδήγησε το παιχνίδι σε παράταση.

Στο 10ο λεπτό της παράτασης ο Παπαθανασίου με κεφαλιά  πέτυχε το 3-1 για τον Ερμή ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής πέτυχε το 4-1 με πλασέ, σφραγίζοντας την πρόκριση της ομάδας του. 
ΕΡΜΗΣ: Αραμπατζής, Μαχράτζε, Ζάρκοβιτς, Ενρίκε (79’ Παπαθανασίου), Αλίμι, Ταγκμπατζούμι (129’ Οκκάς), Ταραλίδης, Μοράν (79’ Μανού), Τσίνα, Ντε Πίνα, Μπεμπά

ΑΠΟΛΛΩΝ : Βάλε, Γκουγιόν, Σανγκόι, Μεριέμ, Μερκής, Λόπες (68’ Γκαρσία), Ντανανάε, Γκίε (80’ Χαμντανί), Ρομπέρ (99΄Παπουλής), Καρυπίδης, Βασιλείου.



Πηγή Φώτο: protathlima.com

 http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=11623&catid=9#sthash.vU3DFD83.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: