Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας γεμάτη ναρκωτικά

Στα ίχνη διεθνούς σπείρας  διακίνησης  ναρκωτικών προς την Κύπρο με έδρα την Ολλανδία πιστεύει πως  βρίσκεται η Αστυνομία μετά την σύλληψη  χτες στο βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας 27χρονης από την Ολλανδία στην  κατοχή της οποίας βρέθηκαν 16,5 κιλά ναρκωτικών.


Αυτό ανέφερε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας κατά την διαδικασία αίτησης  έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης η ανακρίτρια της υπόθεσης Λίνα Ανδρονίκου.
Η περίεργη συμπεριφορά της 27χρονης επιβάτιδος  της πτήσης  από το Βουκουρέστι, ανέφερε η ανακρίτρια ήταν αυτή που ψες γύρω στις 23.35 προκάλεσε την προσοχή των ανδρών της ΥΚΑΝ στο αεροδρόμιο.
Κι  όταν η γυναίκα έφθασε  στην πράσινη έξοδο του τελωνειακού ελέγχου της ζητήθηκε να ανοίξει την βαλίτσα της. Είναι κλειδωμένη και δεν έχω τα κλειδιά  μαζί μου ήταν η απάντησή της.

Ακολούθως, συνέχισε η Λίνα Ανδρονίκου, ανοίχτηκε στην παρουσία της η βαλίτσα στην οποία  βρέθηκαν συνολικά 14 νάιλον σακουλάκια  αεροστεγώς συσκευασμένα που περιείχαν  πράσινη φυτική ύλη.
«Τα έφερνα για άλλους» ήταν η άμεση αντίδραση της 27χρονης Ολλανδής η οποία συνελήφθη και μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ.
Πρέπει να υπάρχει και άλλη ποσότητα ναρκωτικών πέραν αυτής που εντοπίστηκε, κατέθεσε η ανακρίτρια της υπόθεσης. Γι`  αυτόν τον λόγο και αναζητείται και δεύτερο πρόσωπο που συνταξίδευε με την συλληφθείσα το οποίο εικάζεται πως μετέφερε ποσότητα ναρκωτικών.
Πρόκειται, κατέληξε η Λίνα Ανδρονίκου, για διεθνή σπείρα που διακινεί ναρκωτικά από την Ολλανδία προς την Κύπρο γι`  αυτό και  θα ζητηθούν στοιχεία από την Ιντερπόλ.
Το Δικαστήριο  προς διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών εξέδωσε διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης.

http://www.sigmalive.com/news/local/117471#sthash.1yCA0FVJ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: