Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Η αστυνομία στην Πάφο απέτρεψε την κατασκευή μεγάλου αριθμού κροτίδων

Μεγάλη επιτυχία της αστυνομίας στην Πάφο η οποία  απέτρεψε τα χειρότερα μετά τον εντοπισμό αντικειμένων υλικών και σύνεργων  που προορίζονταν για την κατασκευή κροτίδων, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής.


Φαίνεται, ανέφερε, "ότι η Αστυνομία την τελευταία στιγμή πρόλαβε την κατασκευή αυτών των επικίνδυνων αντικειμένων που προφανώς θα χρησιμοποιούνταν τις μέρες του Πάσχα με τις γνωστές πιθανές συνέπειες από τη χρήση τους”.
Η Αστυνομία σημείωσε, συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προσπάθεια για την πάταξη του φαινομένου της χρήσης των κροτίδων, και απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες όπως συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, ενημερώνοντας την Αστυνομία για τις οποιεσδήποτε πληροφορίες που υπάρχουν για κροτίδες.
Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια, συνέχισε, και αξιολογώντας πληροφορίες που εξασφαλίστηκαν σχετικά με κροτίδες, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου διενήργησαν έρευνες, και χθες την νύχτα κατάφεραν να εντοπίσουν κρυμμένα σε πάρκο κοινότητας της Επαρχίας Πάφου μία τσάντα μέσα στην οποία υπήρχαν 26 μεταλλικές σωλήνες διαφόρων διαμετρημάτων, μία βαριοπούλα και ποσότητα από νιτρικό κάλιο και θειάφι.
Επίσης στο ίδιο σημείο, ανέφερε, “βρίσκονταν κρυμμένα μια μποτίλια υγραερίου και ένας πυροσβεστήρας των δύο κιλών”. Ολα, ανέφερε, "πιστεύεται ότι προορίζονταν για την κατασκευή αυτοσχέδιων μηχανισμών”.
O  κ. Τσαπής ανακοίνωσε πως έχει ήδη ετοιμαστεί σχέδιο επιχειρήσεων, και η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου θα αστυνομεύει ιερούς ναούς στους οποίους σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανόν να χρησιμοποιηθούν κροτίδες.



http://www.sigmalive.com/news/local/119214#sthash.bJtg8YsU.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: