Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Άφαντος παραμένει ο Ανδρέας Ονουφρίου. Είναι οπλισμένος με έμφορτο όπλο G3


Άφαντος παραμένει ο πρώην κατάδικος, Ανδρέας Ονουφρίου, 63 ετών, ο όποιος από νωρίς χθες το πρωί έχει θέσει σε συναγερμό την Αστυνομία.


Ο Ονουφρίου εξαφανίστηκε χθες το πρωί, όταν μέλη του Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού πήγαν στο διαμέρισμά του στη Λεμεσό, ύστερα από πληροφορίες ότι σ’ αυτό υπήρχε βαρύς οπλισμός.



Ο 63χρονος, κατά τη διαφυγή του, ήταν οπλισμένος με έμφορτο όπλο G3.



Πιθανή η διαφυγή του στα κατεχόμενα

Οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται στη Λεμεσό, καθώς και άλλα σημεία της ελεύθερης Κύπρου, δεν αποκλείεται, ωστόσο, ο πρώην βαρυποινίτης να διέφυγε, με τη βοήθεια συνεργών του,

Σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού
Μιλώντας στην εκπομπή "Πρωτοσέλιδο" της τηλεόρασης Σίγμα, ο Εκπρόσωπος Τύπου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδη, ανέφερε ότι σήμερα το πρωί θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού κατά την οποία θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης και συντονισμός των περαιτέρω ενεργειών.
Σύλληψη της συντρόφου 


Στο πλαίσιο των ερευνών έχουν ανακριθεί πολλά μέλη του συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος, ενώ χθες το απόγευμα συνελήφθη η αλλοδαπή σύντροφός του.

Όπως διαφάνηκε, η αλλοδαπή διαμένει παράνομα στην Κύπρο από το 2011, ενώ αρνείται να συνεργαστεί με την Αστυνομία, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο το δύσκολο έργο της.


Η Αστυνομία καλεί το κοινό να είναι προσεκτικό και προειδοποιεί ότι ο Ονουφρίου κυκλοφορεί οπλισμένος και θεωρείται επικίνδυνος.

Αγγελίδης: Οι αστυνομικοί θα κρίνουν αν θα πυροβολήσουν τον Ονουφρίου
Ερωτηθείς στην εκπομπή "Πρωτοσέλιδο", ο κ. Αγγελίδης είπε ότι η Αστυνομία θα κρίνει αν πρέπει ή όχι να πυροβολήσει τον Ανδρέα Ονουφρίου σε περίπτωση εντοπισμού του την δεδομένη στιγμή.
Ιωνάς: Eπικίνδυνος ο Ονουφρίου- Δεν είναι δικό μου θέμα η επιχείρηση εντοπισμού του
Υπενθυμίζεται ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Ιωνάς Νικολάου, χαρακτήρισε την υπόθεση ως πολύ σοβαρή, τονίζοντας πως επείγει ο εντοπισμός του Ονουφρίου, καθώς πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο πρόσωπο.


Ο κ. Νικολάου απέφυγε να σχολιάσει το γεγονός πώς ο πρώην κατάδικος καταφέρει να διαφύγει από τον κλοιό δέκα αστυνομικών, λέγοντας πως «δεν αναμειγνύεται σε θέματα, που έχουν να κάνουν με τις επιχειρησιακές υποθέσεις της Αστυνομίας».


http://www.sigmalive.com/news/local/120660#sthash.9dvRhgnL.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: