Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ο πάπας Φραγκίσκος «τρελαίνεται» για selfie!

Τον περασμένο Αύγουστο ο ίδιος είχε καινοτομήσει προκαλώντας διαδικτυακό σάλο με τη selfie που τράβηξε με μια ομάδα παιδιών μέσα στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου.


Την Κυριακή, ο πάπας Φραγκίσκος εκδήλωσε τη χαρά του στο πλήθος που βρέθηκε συγκεντρωμένο στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, όταν πήδησε από Popemobile του για να συμμετέχει σε μερικές selfies φωτογραφίες με εκείνους που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία για την Κυριακή των Βαΐων.
Εξάλλου, την Κυριακή πλήθος περίπου 100.000 ανθρώπων είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας. Ο Πάπας δεν προτίμησε την έτοιμη ομιλία του κατά τη διάρκεια του κηρύγματος, αντίθετα, ο λόγος του ήταν εντελώς ελεύθερος και έξω από τα καθιερωμένα.  
Γνωστός για τον αντισυμβατικό του χαρακτήρα, ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ενήμερος για τη νέα μόδα των selfies. Τον περασμένο Αύγουστο, για παράδειγμα, ο ίδιος είχε καινοτομήσει προκαλώντας διαδικτυακό σάλο με τη selfie που τράβηξε με μια ομάδα παιδιών μέσα στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου. 


Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: