Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Πέραν των 100 χιλ. ευρώ οι ζημιές από τον εμπρησμό στη Λεμεσό

Άγνωστα παραμένουν τα κίνητρα των δραστών που τα ξημερώματα έθεσαν φωτιά σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν οι ένοικοι αλλά και να προκληθούν ζημιές, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 100 χιλιάδες ευρώ.
 

Σε δηλώσεις του, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Μαρίνος Βασιλείου, ανέφερε πως η Αστυνομία κάλεσε τους ένοικους να εκκενώσουν προληπτικά το κτίριο, καθώς οι φλόγες έφτασαν μέχρι τα διαμερίσματα του δευτέρου ορόφου, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ρολά παραθύρων και συμπιεστές (κομπρεσέρ) των συστημάτων κλιματισμού.

Μόνο οι ζημιές στα έξι αυτοκίνητα που καταστράφηκαν ολοσχερώς, όπως επίσης και σε έβδομο που υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ανέρχονται σε 97 χιλιάδες ευρώ, είπε ο κ. Βασιλείου, προσθέτοντας ότι δεν αποκλείεται, οι δράστες να περιέλουσαν με εύφλεκτη ύλη όλα τα αυτοκίνητα.

Όσον αφορά τα κίνητρα τους, ανέφερε πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κατορθωτό να εξακριβωθούν και αποτελεί μυστήριο, αφού στην πλειοψηφία τους οι ένοικοι είναι συνταξιούχοι και φιλήσυχοι, όπως είπε, άνθρωποι και δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία.

Πηγή: ΚΥΠΕ
 http://ikypros.com/?p=30630#sthash.0oQmIYKu.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: