Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Ελληνοκύπριος στην Λεμεσό απήγαγε τον 5χρονο γιο του από την αλλοδαπή εν διαστάσει σύζυγό του


Η περιπέτεια του 5χρονου άρχισε όταν ο 58χρονος πατέρας του άρπαξε το παιδάκι από την 33χρονη αλλοδαπή σύζυγο του από το σπίτι τους στη Μέσα Γειτονιά.   Παρά το γεγονός ότι η μητέρα κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία, πατέρας και παιδί παρέμεναν άφαντα.  



Χθες σύμφωνα με πληροφορίες η αγωνία κορυφώθηκε όταν ο 58χρονος επικοινώνησε με την σύζυγο του λέγοντας της ότι θα σκοτώσει το παιδί και στη συνέχεια θα θέσει τέρμα στη ζωή του.  Μέλη της αστυνομίας άρχισαν έρευνες και ανακρίσεις ωστόσο δεν έγινε κατορθωτό να εντοπιστεί κανένας από τους δύο, κορυφώνοντας την αγωνία της μητέρας.

Σήμερα ο 58χρονος επικοινώνησε εκ νέου με τη σύζυγο του λέγοντας της ότι θα την επισκεφτεί στο σπίτι τους και θα της παραδώσει το παιδί τους.  Η νεαρή μητέρα  επικοινώνησε αμέσως με την αστυνομία, μέλη της οποίας έθεσαν υπό παρακολούθηση την οικία. Όταν ο 58χρονος έφτασε στην κατοικία, συνελήφθη, ωστόσο το παιδάκι δεν ήταν μαζί του.

Ανακρινόμενος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το παιδί βρίσκεται σε κατοικία οικείου του προσώπου στο Λυθροδόντα, έτσι μέλη της αστυνομίας μεταβαίνουν εκεί αυτή την ώρα σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν το αγοράκι. 


 http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=12994&catid=9#sthash.lrHnmUUJ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: