Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Νεκροί στην άσφαλτο δύο δεκαεφτάχρονοι

Το πρώτο θανατηφόρο συνέβηκε γύρω στις 22.15, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ`, στην Κλήρου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 17χρονος Χαρίτος Αριστοδήμου, από το Καλό Χωριό Ορεινής.


Από τη σύγκρουση, ο 17χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 30 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα υπέκυψε στα τραύματά του.   

Το δεύτερο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λευκωσία.

Γύρω στις 03.55, αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος με συνοδηγό 17χρονο και επιβάτη ακόμη ένα 18χρονο, όλοι από τη Λευκωσία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος, επίσης από τη Λευκωσία, στη διασταύρωση του παρακαμπτήριου δρόμου Τσερίου με τη λεωφόρο Στροβόλου.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 17χρονος Στυλιανός Τσάτσος, ενώ οι υπόλοιποι τρεις επιβαίνοντες των δύο οχημάτων μεταφέρθηκαν, αφού απεγκλωβίστηκαν από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται σοβαρή.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται και η Αστυνομία καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την Τροχαία Λευκωσίας, τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή τη γραμμή επικοινωνίας του πολίτη στο 1460.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις και για τα δύο δυστυχήματα.

Πηγή: ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/143371#sthash.wDx6PuME.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: