Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

"Κινδυνεύει η οικογένειά μου"


Πρατηριούχος στη Λευκωσία έγινε στόχος διπλής εγκληματικής επίθεσης και απειλήθηκε η ζωή του, επειδή διατηρούσε χαμηλές τιμές στο πρατήριο καυσίμων. Το πρωτοφανές γεγονός διερευνά τις τελευταίες ημέρες το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας.


 
Το ΤΑΕ συσχετίζει τις ενέργειες εις βάρος του ιδιοκτήτη πρατηρίου, με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, βάσει στοιχείων που έχει ήδη συλλέξει. Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με μέλος των ανακριτικών αρχών, στις 8 Ιουνίου, όταν άγνωστοι έβαλαν φωτιά στο όχημα της συζύγου του πρατηριούχου. Αμέσως μετά πήρε μήνυμα από άγνωστο τηλέφωνο που τον καλούσε να συμμορφωθεί με τις τιμές των καυσίμων και να ανεβάσει τις τιμές. Αυτός συνέχισε να έχει τις ίδιες χαμηλές τιμές και στις 21 Ιουνίου τις πρωινές ώρες, άγνωστοι έβαλαν φωτιά στην κύρια είσοδο της οικίας του. Οι φλόγες προκάλεσαν ζημιές τόσο στην είσοδο όσο και στο εσωτερικό όπου εισχώρησαν καπνοί, πριν η φωτιά σβήσει από μόνη της.

Συνεπεία των δύο αυτών ενεργειών έχει αναστατωθεί η οικογένεια, ενώ την Αστυνομία απασχολεί νέο τηλεφώνημα, που αυτή τη φορά προειδοποιούσε τον πρατηριούχο για τη ζωή του. Ο πρατηριούχος, μη έχοντας άλλη λύση και αφού έτυχε συμβουλής από την Αστυνομια, προχώρησε τελικά στην αύξηση των τιμών των καυσίμων του, υποκύπτοντας στον ωμό εκβιασμό. 


 Philenews.com
showbiz.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: