Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Αυτό το Καλοκαίρι Πάμε Πάφο



Πανέμορφη ύπαιθρο αλλά και για πεντακάθαρες παραλίες,
για πολυτέλεια αλλά και για περιπέτεια...
Αυτό το Καλοκαίρι Πάμε Πάφο

 


Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου συνεχίζοντας τις προσπάθειες προώθησης  της επαρχίας ως τουριστικός τουρισμός,  εντατικοποιεί τις ενέργειες αυτή την περίοδο με Παγκύπρια διαφημιστική εκστρατεία  για προώθηση της Καλοκαιρινής Πάφου στην Kυπριακή αγορά. 
Η οργανωμένη και συντονισμένη Παγκύπρια διαφημιστική εκστρατεία προσέλκυσης εσωτερικού τουρισμού για το καλοκαίρι του 2014 που άρχισε την περασμένη βδομάδα , κορυφώνεται τις επόμενες μέρες  και ολοκληρώνεται  μέχρι τις 7 Αυγούστου .2014.

Η προσπάθεια αυτή  άμεσο στόχο έχει την ενδυνάμωση αλλά και υποστήριξη των ενεργειών που γίνονται από όλους τους εμπλεκόμενους στην προσπάθεια για συνέχιση της Πάφου να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις  των κατοίκων της Κύπρου για εσωτερικό τουρισμό. 
Η καινοτομία  των τελευταίων χρόνων συνεχίζεται και περιλαμβάνει επίσης διεκπεραίωση ραδιοφωνικών διαγωνισμών/κληρώσεων σε συνεργασία με ξενοδόχους της περιοχής ενώ το ραδιοφωνικό διαφημιστικό σποτ έχει ανανεωθεί.

Τα ξενοδοχεία της επαρχίας Πάφου προσφέρουν και φέτος ελκυστικές τιμές, οι εστιάτορες και οι άλλοι επαγγελματίες του τουρισμού είναι πανέτοιμοι να υποδεχθούν τους επισκέπτες και να τους παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και φιλοξενία.

Η εταιρεία τουρισμού Πάφου και οι εμπλεκόμενοι φορείς μέσω των διαφημιστικών μηνυμάτων καλούν τους κατοίκους της Κύπρου να επισκευθούν την πανέμοφη ύπαιθρο, τον Ακάμα, την Λάρα με τις Χελώνες, τα κρασοχώρια, να ζήσουν στην Πάφο μαγευτικές στιγμές να κολυμπήσουν στις πεντακάθαρες θάλασσες και να χαρούν την κάθε φιλόξενη γωνιά  της επαρχίας Πάφου.

Για πολυτέλεια αλλά και για περιπέτεια.. Αυτό το Καλοκαίρι Πάμε Πάφο

Δεν υπάρχουν σχόλια: