Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ο "βασιλιάς των Ρομά" στην Ρουμανία παντρεύει τον γιο του με την ανήλικη αρραβωνιαστικιά του. ΦΩΤΟ

Προσεχώς ο γάμος που θα συζητηθεί όσο κανένας άλλος στη χώρα - Το ζευγάρι έχει ήδη δύο δίδυμα παιδιά, αλλά θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου μόλις η νύφη ενηλικιωθεί .


Εκείνος είναι μόλις 20 χρονών, εκείνη δεν έχει κλείσει ακόμη τα 18, έχουν αποκτήσει δύο δίδυμα παιδιά και ετοιμάζονται να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου το ερχόμενο φθινόπωρο. 

Για πολλούς ίσως ακουστεί περίεργο, για την φυλή των Ρομά όμως αποτελεί παράδοση να δημιουργούν οικογένεια τα μέλη της σε πολύ νεαρή ηλικία. 

Στο συγκεκριμένο γάμο μάλιστα η παράδοση στην τελετή των γάμων αναμένεται να τηρηθεί στο έπακρο, αφού πρόκειται για τον γιο του «Βασιλιά των Ρομά» της Ρουμανίας, Ντορίν Γιοάμπα. Το ζευγάρι έχει ήδη αρραβωνιαστεί, ωστόσο λόγω του γεγονότος ότι η νύφη είναι ακόμα ανήλικη δεν έχει παντρευτεί ακόμα. 

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, στο γάμο του Μπογδάν και της Αντρέα, αναμένεται να δώσουν το «παρών» 500 άτομα, ενώ πιθανόν είναι την ίδια ημέρα να πραγματοποιηθεί και η βάφτιση των παιδιών του ζευγαριού. Η ημερομηνία του μυστηρίου πάντως, δεν έχει ανακοινωθεί. 

 


Ο πατέρας του γαμπρού στέφθηκε «Βασιλιάς των Ρομά» πέρυσι, όταν ο πατέρας του Φλορίν πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή και ο γάμος αναμένεται να σηματοδοτήσει και το τέλος του πένθους.
 


 


Πηγή:Πρώτο Θέμα
http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=13000&catid=11#sthash.oTSNH4ti.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: