Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Κρέμασαν μαύρα πανιά στη δημοτική αγορά της Πάφου

Τοποθετώντας  μαύρα πανό στις τέσσερις εισόδους του κτιρίου της δημοτικής αγοράς ως μέτρο αντίδρασης για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν για μεγάλο χρονικό διάστημα  στην περιοχή όπου δραστηριοποιούνται, οι καταστηματάρχες της περιοχής έστειλαν το μήνυμα πως η πολιτική του Δήμου Πάφου θα οδηγήσει 18 οικογένειες στην ανεργία.

Πραγματοποιώντας το πρωί εκδήλωση διαμαρτυρίας εξέφρασαν έμπρακτα την αντίδραση τους για τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου.

Καταστηματάρχης της περιοχής η Αργυρώ Χατζηγεωργίου  ανέφερε στο πλαίσιο της εκδήλωσης πως οι καταστηματάρχες της περιοχής έχουν ξεπεράσει τα όρια τους, προσθέτοντας πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι « η αποπληρωμή των ενοικίων, αλλά και το έκτακτο χαράτσι που προσπαθεί να τους επιβληθεί από μέρους της Τοπικής Αρχής, που είναι ο ρεύμα».

Οι καταστηματάρχες έχουν στείλει επιστολή διαμαρτυρίας μέσω δικηγόρου – όπως είπαν- χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχουν λάβει απάντηση.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εμπορικής και Βιοτεχνικής Ανάπτυξης του Δήμου Πάφου Νίκος Κόννικος δήλωσε στο πλαίσιο της εκδήλωσης ότι οι καταστηματάρχες ζητούν όπως τοποθετηθεί ξεχωριστός μετρητής  σε κάθε κατάστημα ώστε ο καθένας να πληρώνει το ρεύμα που καταναλώνει. Παραδέχτηκε ωστόσο πως έχουν τοποθετηθεί κάποιοι μετρητές με τους οποίους δεν γίνεται δίκαιη κατανομή ρεύματος αλλά κατά προσέγγιση.

Σύμφωνα με τον κ. Κόννικο το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου αποφάσισε σε συνεδρίαση του όπως οι καταστηματάρχες αποπληρώνουν το ρεύμα τους έστω και χωρίς την δίκαιη κατανομή, απόφαση η οποία – όπως είπε- προκάλεσε την αντίδραση των καταστηματαρχών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή .

ΠΗΓΗ - ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/145161#sthash.4jVB9EhV.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: