Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Ένα εκ. ευρώ η αξία των ναρκωτικών που βρέθηκαν σε καναπέδες που έφθασαν με εμπορευματοκιβώτια στο λιμάνι Λεμεσού !

Σχεδόν βέβαιος θεωρείται από την αστυνομία ο συσχετισμός των δυο πρόσφατων υποθέσεων εντοπισμού ναρκωτικών σε καναπέδες που έφθασαν με εμπορευματοκιβώτια στο λιμάνι Λεμεσού, παρά το γεγονός ότι οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.


Κύριος ύποπτος θεωρείται ο 37χρονος διευθυντής εταιρείας αποθηκών, ο οποίος τελεί ήδη υπό κράτηση με άλλα δυο πρόσωπα για την πρώτη υπόθεση.



Σημειώνεται ότι η συνολική αξία των ναρκωτικών στην αγορά πλησιάζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.



Σε δηλώσεις του στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι πρόκειται για σοβαρές υποθέσεις αφού έχει αποτραπεί η διοχέτευση στην αγορά μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών και συγκεκριμένα 60 περίπου κιλών κάνναβης - 30 από τα οποία εντοπίστηκαν την περασμένη Τρίτη και 30 κιλά χθες - καθώς κι ενός περίπου κιλού κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.



Αναφερόμενος στη σύνδεση των δυο υποθέσεων με δεδομένο ότι τα έπιπλα στα οποία κρύβονταν τα ναρκωτικά παραλαμβάνονταν από την εταιρεία του 37χρονου, ο κ. Αγγελίδης είπε πως "όντως ο τρόπος δράσης φαίνεται να είναι πανομοιότυπος" και πως, αν και οι εξετάσεις συνεχίζονται, "εκ πρώτης όψεως κάποιος μπορεί να θεωρήσει ότι υπάρχει κάποια σύνδεση των δύο υποθέσεων".



Ερωτηθείς κατά πόσο διερευνάται το ενδεχόμενο να υπάρχει και άλλη κρυμμένη ποσότητα ναρκωτικών, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε πως "αυτό εξαρτάται από την αξιολόγηση των στοιχείων αλλά και των μαρτυριών που θα υπάρξουν".


Σε σχέση με τον 37χρονο διευθυντή της εταιρείας αποθηκών, ο οποίος τελεί ήδη υπό 8ήμερη κράτηση για την πρώτη υπόθεση εντοπισμού 30 κιλών κάνναβης, ο Ανδρέας Αγγελίδης είπε πως εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και για τη νέα υπόθεση και συνελήφθη εκ νέου, ενώ η διαδικασία για κράτηση του έγινε στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες, λόγω προβλημάτων υγείας. Το δικαστήριο αποφάσισε όπως τεθεί εκ νέου υπό 8ήμερη κράτηση.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 http://www.sigmalive.com/news/local/143474#sthash.FpZKr7wX.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: