Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Μυστηριώδης θάνατος ηλικιωμένης στην Κρήτου Τέρρα στην Πάφο


Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία μετά από πληροφορία ότι ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν νεκρή στην αυλή του σπιτιού της, έξω από το χωριό  Κρήτου Τέρρα, στην επαρχία Πάφου.
 
Στη σκηνή έσπευσαν άνδρες του ΤΑΕ Πάφου και ο αξιωματικός υπαίθρου, όπου εντόπισαν την Αλίκη Χριστοφόρου, 78 χρόνων, νεκρή.  Τη σκηνή επισκέφτηκε και ο Βοηθός Αρχηγός του Αρχηγείου Αστυνομίας Λάμπρος Θεμιστοκλέους.
 
Στο μέτωπο είχε μικρό τραύμα γι’  αυτό και ειδοποιήθηκε αμέσως ο ιατροδικαστής  Σοφοκλής Σοφοκλέους.
 
Στις 3.00 έγινε αυτοψία στη σκηνή χωρίς να γίνουν οποιεσδήποτε δηλώσεις από τον ιατροδικαστή.
 
Από τις μέχρι τώρα ενδείξεις και στοιχεία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν πρόκειται για εγκληματική πράξη ή όχι. Στις 6 .30 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη νεκροψία στη σορό της άτυχης γυναίκας.
 
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου Νίκο Τσαπή «έχουν εξασφαλιστεί κάποιες πληροφορίες  οι οποίες διερευνώνται.  Όσον αφορά τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το θάνατο της 78χρονης, αυτά θα διαπιστωθούν κατά τη διάρκεια της νεκροτομής».
 
Ερωτηθείς  εάν η 78χρονη είχε διαφορές με κάποιο πρόσωπο, ο κ. Τσαπής απάντησε πως «οι  συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε η 78χρονη ή οι οποιεσδήποτε διαφορές υπήρχαν είναι αντικείμενο προς διερεύνηση»
 
Όσον αφορά την πληροφορία ότι άγνωστα πρόσωπα επιτέθηκαν και χτύπησαν την άτυχη γυναίκα και το σύζυγό της το προηγούμενο βράδυ αλλά και την πληροφορία ότι χθες βράδυ άγνωστα πρόσωπα χτύπησαν και λήστεψαν ηλικιωμένο από το χωριό, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου είπε  ότι «οποιεσδήποτε πληροφορίες και μαρτυρίες δόθηκαν αξιολογούνται στα πλαίσια  διερεύνησης της υπόθεσης με σκοπό την πλήρη διαλεύκανση».
 
Στο πλαίσιο των ερευνών της Αστυνομίας ανακρίθηκαν πρόσωπα του περιβάλλοντος της άτυχης  γυναίκας. Η σκηνή είχε από την πρώτη στιγμή αποκλειστεί από την αστυνομία εν αναμονή μάλιστα και των αποτελεσμάτων της νεκροψίας. 


ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
http://www.sigmalive.com/news/local/146611#sthash.JGS6BYDV.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: