Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Ορκωμοσίες στα ΚΕΝ την ερχόμενη Παρασκευή

Πραγματοποιούνται την Παρασκευή 1η Αυγούστου 2014, στις 09:00, οι Τελετές Ορκωμοσίας των Νεοσυλλέκτων Οπλιτών της 2014Β΄ ΕΣΣΟ.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, για τους οπλίτες του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΚΕΝ) Λάρνακας και τους οπλίτες που εκπαιδεύονται στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Μονάδων Καταδρομών (ΚΕΜΚ), στο στρατόπεδο «Στέλιου Μαυρομμάτη» στο Σταυροβούνι, η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο νέο Στάδιο «ΓΣΖ».
Για τους οπλίτες του ΚΕΝ Λεμεσού, η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο «Τσίρειο» Στάδιο.
Για τους οπλίτες του ΚΕΝ Πάφου, η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΕΝ Πάφου (Στρατόπεδο «Ευαγόρα Παλληκαρίδη»).
Η επίσημη τελετή θα γίνει στη Λάρνακα, στο νέο Στάδιο ΓΣΖ, στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας Χριστόφορου Φωκαΐδη και του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγου Γεώργιου Μπασιακούλη.
Στις τελετές ορκωμοσίας μπορούν να παρευρεθούν οι γονείς και συγγενείς των νεοσυλλέκτων, οι οποίοι θα πρέπει να βρίσκονται στους χώρους τέλεσης της ορκωμοσίας τουλάχιστον 30 (τριάντα) λεπτά πριν την έναρξη της.
Μετά την τελετή της ορκωμοσίας θα δοθεί 48ωρη άδεια στους νεοσύλλεκτους οπλίτες, η οποία θα λήξει στις 4 Αυγούστου.
Στις 4 Αυγούστου οι οπλίτες της 2014 Β’ ΕΣΣΟ θα πρέπει να παρουσιαστούν μέχρι τις 09:00 στις Μονάδες που θα τους κοινοποιηθούν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: