Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ανοιχτή Διάλεξη του CIIM για τις κορυφαίες ψηφιακές πρακτικές Μάρκετινγκ


Ακόμη μια ενδιαφέρουσα Ανοιχτή Διάλεξη διοργανώνει το Cyprus International Institute of Management (CIIM) με θέμα τις Κορυφαίες Ψηφιακές πρακτικές Μάρκετινγκ και ομιλητή τον αναγνωρισμένο καθηγητή και Διεθνή Σύμβουλο Ψηφιακού Μάρκετινγκ Mike Berry. 


Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014, στις 17:00, στις εγκαταστάσεις του CIIM στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο της διάλεξης, θα παρουσιαστούν κάποιες από τις πιο πρόσφατες, εξαίρετες  ψηφιακές εκστρατείες μάρκετινγκ από όλο τον κόσμο, οι οποίες θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων τους με καινοτόμες πρακτικές.

Η διάλεξη είναι ανοιχτή και δωρεάν για το κοινό. Δεν απαιτείται κράτηση, αλλά είναι πάντα ευπρόσδεκτη η δήλωση συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: www.ciim.ac.cy 

Οι Δημόσιες διαλέξεις του CIIM αποτελούν βασικό στοιχείο του ακαδημαϊκού χαρτοφυλακίου του, αφού επιτρέπουν στο μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό του Cyprus International Institute of Management, καθώς και στους εγκεκριμένους επισκέπτες καθηγητές και επιστήμονές του, να μιλήσουν σε βάθος σχετικά με τον τομέα της ειδικότητάς τους, να μοιραστούν και να συζητήσουν με τους συμμετέχοντες τις καινοτόμες ιδέες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: