Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

LES AMIS RESTAURANT - PAPHOS


Το εστιατόριο Les Amis στην Πάφο είναι ένα με την Υψηλότερη βαθμολογία στην περιοχή της Πάφου. Βρίσκεται ακριβώς πάνω στην λεωφόρο Ποσειδώνος  μπροστά στη θάλασσα κοντά στο Great Hotel Αλέξανδρος.
 

Μετά από πολλά χρόνια η επιχείρηση εξακολουθεί να αποτελεί μέρος μιας μικρής οικογενειακής ομάδας. Το  εστιατόριο Les amis έχει εξυπηρετήσει πολλούς πελάτες που έρχονται κάθε χρόνο στην Πάφο και το επισκέπτονται.

Υπάρχει ένα πλούσιο μενού. Χρησιμοποιούμαι τα καλύτερα τοπικά υλικά και πάρα πολλά σπιτικά. Το μενού περιλαμβάνει πολλά από τα τοπικά πιάτα της Κύπρου που θα περίμενε κανείς να βρει στην Πάφο. Επίσης περιλαμβάνει μια ποικιλία από διεθνή πιάτα και μερικά "Les Amis" specials!



Υπάρχουν σαλάτες, ψάρια, κρέατος, τα θαλασσινά ζυμαρικά, πουλερικά και πιάτα για χορτοφάγους. Και φυσικά μερικά υπέροχα επιδόρπια, κρασιά και ποτά.


Το Les Amis έχει επίσης ένα ειδικό μενού για παιδιά.



Το Les Amis, εκτός από ένα σύντομο διάλειμμα το χειμώνα είναι ανοιχτό κάθε βράδυ από τις 5μμ. Το καλοκαίρι οι πλευρές είναι ανοικτές και μπορείτε να απολαύσετε την ατμόσφαιρα του καιρού στην Πάφο.

Είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε την επίσκεψή σας στο Les Amis. Η διεύθυνση και το προσωπικό θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να περάσετε υπέροχα.

Θα μας βρείτε 6 Κλειούς  Κάτω Πάφο,  8042
Τηλέφωνο: 26964981
Κινητό: 99699305

Email: les_amis_cy@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: